HeGa -> RE: nosečniška sladkorna (16.7.2009 16:55:56)
|
Živjo cukerašice. Se nisem kar nekaj časa javila. Mah ko ni nobenega časa. Morje preživeli, bi šla takoj nazaj. Potem pa keramičar, pa mizar, pa malar. Skoz neki. Danes smo pa vse zaključili, pa lahko zdej jst začnem pucat pa pripravljat vse za novega člana. Imam občutek, da se mi že kar malo mudi. STUHICA - kolikor jst vem smo nosečnice najbolj zaščitene. Mislim, da te ne morejo odpustiti, tudi če je razlog ukinitev delovnega mesta. Daj se ornk pozanimaj, magari pri kakem odvetniku. Hja teli nivoji cukra - kdo bi jih razumel. Kar malo po svoje. Jst pa nisem zihr, če sem si zjutraj pravilno dozo vbrizgnila. Sem mela pred zajtrkom 3,7 (tko nizko še nikol nisem imela, ampak sem zajtrk jedla eno uro kasneje, ker sem zaspala). Tri ure po zajtrku, pa se začnem trest, si grem zmerit cukr in me je skor kap. 2,8 - sem takoj dva koščka čokolade pojedla, pol pa še malico. Sem kr neki časa rabla, da sem k seb prišla. Mah kokr vem sem pravilno, ampak nikol ne veš, sem samo za 2 enoti povečala napram včeraj, ker sem imela še vedno preveč po zajtrku, kljub sprehodu. Bom jutri kar včerajšnjo dozo spet sprobala. živa25 me veseli, da sta še 2v1 in ok. Jst si tud moram ketone 2x na dan merit (pred zajstrkom in pred večerjo). Se beremo!
|
|
|
|