|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tritedenski
13.12.2007 9:07:24   
Viki-2
hojla punce.
Mene pa zanima koliko spijo vaši tritedenski dojenčki čez dan Naš je včeraj praktično cel dan prespa. No, da ne bo pomote, zbujal se je vsako uro ali dve in fino jedel, potem pa zaspal nazaj. Čul je eno uro popoldne in eno uro zvečer. Ponoči se pa itak na dve uri zbuja. Ker je naša prvorojenka popolni nepsalec, še pri 4. letih, mi nič ni jasno. Ali tudi vaši toliko spijo. Zgleda ful zadiovoljen , le nos imamamlo zamašen, in vsi mi pravijo naj bom vesela. Mene pa kar malo skrbi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tritedenski
13.12.2007 9:22:01   
jessy@
Očitno mu nič ne manjka, drugače bi bil buden. Moja je na začetku tut prespala po cel dan. Včasih sva se bala, da pol ponoč ne bo spala, pa je, tko da po moje ni panike. Zdaj se mal spočij, pol itak iz dneva v dan manj spijo.
lp

(odgovor članu Viki-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tritedenski
13.12.2007 9:24:49   
Rivi
Zivijo,

sem nekje prebrala, da lahko 3t dojenčki spijo skupaj cca 15 - 16 ur na dan...
mislim, da ni treba da skrbiš, če je vmes sicer zadovoljen in kako uro pokonci...


_____________________________

Mia - 20.08.2007
Miino mesto


(odgovor članu jessy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tritedenski
13.12.2007 9:48:50   
Pingvinčica
Naša je do dveh mesecev prespala praktično cel dan. Res praktično je samo jedla in spala. Zvečer je bila budna kakšni dve urci drugače pa hrana in spanje. Zdaj je zdrava 2,5 letnica, ki pa še vedno zelo rada spi. Čez dan še tudi do 3 ure in ponoči 10-11 ur.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tritedenski
13.12.2007 9:58:10   
Anonimen
Moj je tudi na začetku cele dneve prespal, edino kar je bil buden je bilo za jest in zvečer 3 ure ko je imel krče. In je kljub temu ponoči že od začetka prespal noč z enim hranjenjem. Torej ni nič zamešal.
Sedaj je star 12 tednov in je podnevi večinoma buden, zaspi ponavadi pol ure pred hranjenjen in 1x po 2 uri, ponoči pa spi 10-12 ur z enim hitrim hranjenjem.
Uživaj dokler še toliko spi, ker bo spal vedno manjuser posted image .

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tritedenski
13.12.2007 10:08:31   
ursy78
pri nas je do enega meseca samo jedel in spal.po enem mesecu pa kot da bi odtrgal je ful manj spal čez dan.pa že ne rabi toliko spanja čez dan,ker zvečer ga dam spati okoli 20h pa spi do 9h z enim hranjenjem.je pa res da bo vsak dan manj spal čez dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Število partnerjev
danuska

koliko partnerjev ste že imeli?

1 (25%)

2-5 (48%)

5-10 (13%)

več kot 10 (13%)


Število vseh glasov: 460

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!