Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 16:25:59
|
|
|
|
Barbs
|
V ponedeljek sem bila sveto prepričana, da do petka nič mesa. Tako, da sva danes s tamalim ( ostali imajo kosilo v šoli, mož ima pa ves december službena kosila in malce ) pridno jedla porovo juho s korenčkom in popečenimi kruhovimi kockami. Ampak jaz ne bom zdržala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. A bi mi domača krvavica s praženim zeljem zelo škodila za večerjo? Če čist eno mičkeno vzamem iz skrinje? Nisem karakter.
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 17:02:18
|
|
|
|
Markova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs A bi mi domača krvavica s praženim zeljem zelo škodila za večerjo? Če čist eno mičkeno vzamem iz skrinje? Daj ga lomit. Kdaj je pa še krvavica škodila? Zelje so pa itak sami vitamini Ti si kar privošči!
|
|
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 17:20:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
mi smo meli krompirjevo solato in pečenega vitkega soma...njami! za jutri pa spet ne vem kaj bi tinka
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 17:26:41
|
|
|
|
eya
|
Pečenice+kislo zelje smo jedli.
|
|
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 19:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sme v pečici spekla sojine polpete, zraven pa sem naredila zeleno solato.
|
|
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 20:34:05
|
|
|
|
Peteršilj
|
danes smo jedli domače krvavice, pa zelje in krompir v kosih. mala dva pa namesto krvavic, hrenovke.
|
|
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 21:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa pečene piščančje peruti in pečen krompir. Pa solata z zeljem. Jutri pa pečenice in praženo kislo zelje. Lp
|
|
|
|
RE: A kej kuhate danes? 12.12.2007 22:22:38
|
|
|
|
Paštetka
|
v sezamu pohani piščančji file in šampinjani, pomfri,goveja župa z vlivanci in zelena solata
|
|
|
|
RE: A kej kuhate danes? 13.12.2007 8:43:50
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs V ponedeljek sem bila sveto prepričana, da do petka nič mesa. Tako, da sva danes s tamalim ( ostali imajo kosilo v šoli, mož ima pa ves december službena kosila in malce ) pridno jedla porovo juho s korenčkom in popečenimi kruhovimi kockami. Ampak jaz ne bom zdržala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. A bi mi domača krvavica s praženim zeljem zelo škodila za večerjo? Če čist eno mičkeno vzamem iz skrinje? Nisem karakter. Ah, dej no. Pa saj to je samo ljubo zdravje, no - zelje ima ogromno C vitamina in krvavice vsebujejo železo za zdravo kri tako, da si jedla bolj naravna zdravila, kot kaj drugega.
|
|
RE: A kej kuhate danes? 13.12.2007 11:49:44
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj mala dva pa namesto krvavic, hrenovke. a ne mara krvavic?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Priredite otroško koktejl zabavoBrezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?