|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JOGA za nosečnice
5.1.2005 8:19:06   
Tina31
Ima katera kaj pojma, kje bi lahko v Ljubljani potekala kakšna joga za nosečnice? Slišim, da je to najboljša zadeva za nosečnico.
Hvala za odgovore,
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JOGA za nosečnice
5.1.2005 9:32:22   
Anonimen
Hej,
po mojem je PILATES boljš za :nosecka:, kakor pa joga. Ne vem, ampak po izkušnjah iz joge. Pa še na pilatesu moraš povedat, da si nosečka.

Bojda je pa v Fit & Fun-u tudi neka telovadba za nosečke. Moram se tudi sama mal pozanimat, pa spokat tja mal telovadit.
Če kaj izveš, mi javi...oziroma, ti bom jaz :)-

Uživaj :)-

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JOGA za nosečnice
5.1.2005 10:13:30   
lidia
Pridružujem se mnenju, da je pilates boljši za nosečke kot joga, vsekakor pa je to nosečkam prilagojen pilates, vse vaje niso primerne za nosečnice.
Na splošno sicer velja, da naj bi jogo oz. pilates med nosečnostjo izvajale samo tiste ženske, ki so se s tem že prej ukvarjale in že poznajo npr. tehniko dihanja ipd.
Jaz sem se s pilatesom ukvarjala že leto dni pred nosečnostjo, sedaj pa ga doma prakticiram v zelo omejeni obliki, da mi ne škoduje. Principe pilatesa sicer srečaš tudi drugod pri vadbi za nosečnice, govorim predvsem o treningu spodnjih trebušnih mišic (popek k hrbtenici npr.), pa za pravilno držo... DVD od Vzajemne to zelo dobro prikazuje.
Fit & fun ma res vadbo za nosečke, sem tudi jaz slišala, vendar ne hodim tja. Hočem rečt, da ni nujno, da vztrajaš na jogi al pa pilatesu, najdi vadbo za nosečke pa boš ful zadovoljna. Pilates za nosečnice menda izvajajo v centru Ljubljane v novem Pilates centru na Wolfovi, mene niso prepričali, ker se grejo neko ekskluzivnost z astronomskimi cenami, pa da ne vem kake certifikate Londonske šole pilatesa imajo, kar potem seveda mastno plačaš. No, enim pa se to zdi imenitno. Meni se ne ... sem sama predelala že veliko strokovne literature o pilatesu, tak da mi niso ravno odprli novega sveta.

Lidia, 39t5d :modri: Lukas :kuza:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JOGA za nosečnice
5.1.2005 11:40:47   
Anonimen
Evo,
našla sem v FIT&FUN-u vadba za bodoče mamice, ki se ji reče FIT-ZA-DVA.

http://www.fit-fun.si

Ampak, sem tud ugotovila, da so kar precej dragi :(

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   JOGA za nosečnice
6.1.2005 11:51:28   
Šoni
Pozdravljena Tina30:),

tudi sama se zanimam za jogo za nosečnice in sicer ti lahko posredujem kar njihov link, kjer imajo opisane vse programe meddrugim tudi jogo za nosečnice. Imenuje se pa Namaste center in se nahaja na Bobenčkovi ulici na Viču, blizu Ilirije.

http://www.jogacenter-namaste.com/

obstaja pa še en center za Bežigradom, pa ne vem točnega imena.

LP,
Šoni:miska:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?