Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 16:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšni parfumi pa so jima všeč?
|
|
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 16:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem naročila iz Avona en parfum, zelo lepo diši, drži dolgo, ni pa drag... Imena nevem, ker nimam škatlice ( jaz trapa škatle zmečem), ...
|
|
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 17:23:54
|
|
|
|
Salja
|
CHANEL NO.1
|
|
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 19:13:51
|
|
|
|
Marogica
|
Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva. Drugače pa kupi raje kaj manj delikatnega za darilo.
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 19:17:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva. Drugače pa kupi raje kaj manj delikatnega za darilo. evo se strinjam. sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar. Glede parufma bi ziher malo potipala in povprašala, sej za mamico pa tko moraš vedet, kateri parfum uporablja.
|
|
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 19:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva. Drugače pa kupi raje kaj manj delikatnega za darilo. evo se strinjam. sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar. Enako.
|
|
|
|
RE: parfum za mami in taščo 11.12.2007 20:00:35
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva. Drugače pa kupi raje kaj manj delikatnega za darilo. evo se strinjam. sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar. Enako. Tudi jaz. Ne maram, da mi kdo kupi parfum, ki mi všeč . Ker ga ne bom nikoli uporabila. Bi me v takem primeru kakšno drugo darilo veliko bolj razveselilo.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?