parfum za mami in taščo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

sončnica14 -> parfum za mami in taščo (11.12.2007 16:48:58)

Punce prosim za pomoč.  Mi lahko svetujete kakšen prijeten parfumček za mami in taščo (obe sta stari med 50 in 60 let). Mogoče kakšen ne ravno predrag, vendar ne cenen. Za božička bi jima obema rada kupila parfumček.
Ker imam ponavadi še zase težavo izbrati, mi je za nekoga drugega še toliko težje.
Hvala za ideje in pomoč že vnaprej.
LP

Anonimen -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 16:53:17)

Kakšni parfumi pa so jima všeč?

Anonimen -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 16:59:37)

Jaz sem naročila iz Avona en parfum, zelo lepo diši, drži dolgo, ni pa drag... Imena nevem, ker nimam škatlice ( jaz trapa škatle zmečem), ...

Salja -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 17:23:54)

CHANEL NO.1

Marogica -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 19:13:51)

Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva.

Drugače pa kupi raje kaj manj delikatnega za darilo.

Strawberrie Cherrie -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 19:17:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva.

evo se strinjam.

sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar.
Glede parufma bi ziher malo potipala in povprašala, sej za mamico pa tko moraš vedet, kateri parfum uporablja.

Anonimen -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 19:22:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

evo se strinjam.

sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar.

Enako.

petja -> RE: parfum za mami in taščo (11.12.2007 20:00:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

evo se strinjam.

Enako.

Tudi jaz. Ne maram, da mi kdo kupi parfum, ki mi všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ker ga ne bom nikoli uporabila. Bi me v takem primeru kakšno drugo darilo veliko bolj razveselilo.

Lepotica -> RE: parfum za mami in taščo (12.12.2007 7:55:15)

Kupi tega tazadnjega Bulgarija. Vijolična steklenička. Zelo lepo diši.

Stran: [1]