|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko dva ne gresta skupaj
13.12.2007 17:50:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

ampak on mi je napisal da mu ga je podtaknila user posted image user posted image user posted image  - kako lahko to reče? user posted image user posted image

Kaj pa ima on tebi za pisat takšne stvari?? A ti si pa ga že mogla takoj klicarit in ga spraševat...user posted image user posted image user posted image  A kaj ti on mora račune polagat al kaj? VEM da je ona tvoja soseda, a zdaj ti mora pa bit fejst hudo, da ni tudi on hkrati več tvoj "sosed" a ne?

Nives tip mi piše preko g-maila, jaz ga nič ne klicarim.
Bosta že porihtala med sabo in si položila račune, samo ne morem dojet da se to dogaja v tem stoletju, da ljudje primitivno razmišljajo - s tem mislim tega tipa, ker je sveto prepričan, da mu ga je podvalila user posted image
ker se kao zato ni trudila za vezo - mislim svašta - jaz nafte pa itak ne bom odkrila,
vem samo to da jo bom objela, ko jo vidim.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
13.12.2007 18:04:32   
Anonimen
vem samo to da jo bom objela, ko jo vidim.

To pa le naredi.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
14.12.2007 6:43:07   
Lepotica
Tale tip je brez jajc. Zakaj sta se pa "tuširala" brez pelerine, če misli, da je sposobna podtakniti otroka? Pa bi si pelerino nataknil pa ne bi blo nič.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
14.12.2007 8:22:34   
m76
A svojih zadev , problemov, itd nimaš, da hočeš po vsej sili pomagati drugim, razen če so te prosili, seveda. Jaz mislim, da ločitev ne pomeni konec sveta, pa čeprav je zakon trajal 10, 20 ali pa 30 let. Vse preveč si lastimo sočloveka. Vsak je samostojna celica, sam svoj, nikogaršnja last. Če želi nekdo deliti življenje s teboj..  super,  če pa se želja tekom let spremeni, je pa popolnoma nesmiselno na silo nekoga nase  vezat. Zavedati se moramo, da celo otrok ni starševska last, ampak je popolnoma samostojno bitje, kateremu le pomagamo in ga usmerjamo po najboljših močeh na samostojno, varno pot.   Ko si zaželi samostojnost, ga moramo  (za nekatere komaj sprejemljivo ali pa sploh ne) spustiti. Prav tako se mi zdi, da je v partnerstvu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
14.12.2007 8:37:57   
m76
morem dojet da se to dogaja v tem stoletju, da ljudje primitivno razmišljajo - s tem mislim tega tipa, ker je sveto prepričan, da mu ga je podvalila

Ah, kaj vse se dogaja v tem stoletju, to kar navajaš je še najmanj, kar jaz ne dojemam.

- da  so v Slo. domovi za žrtve nasilja polni in še x-krat toliko domov bi potrebovali
-da mečejo otroke iz raznih nastropij
- pedofilija
- da je umor človeka postalo nekaj vsakdanjega
-da smo postali neobčutljivi, otopeli za grozodejstva v naši neposredni bližini
.
.
.
.
.
.
.
-itd..

- najboljša pa mi je tista, ki jo je neka RR-jevka (ne spomnim se katera) zapisala:  Danes so ljudje postali nevoščljivi ne le na dobre stvari drugih ljudi, temveč so nevoščljivi tudi na vse slabe stvari,ki se drugim dogajajo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.12.2007 22:21:25   
Zamima
ja nimaš kaj, ne bosta ne prva ne zadnja user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
22.12.2007 18:55:52   
corfu
Žal, a ni res? Ali pa super da se ena morija konča. Ironija...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 82
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?