Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 20:37:38
|
|
|
|
Rožica I
|
Ja, potem pa ji tak uslugo dela, če je tak, da preganja vse, kar nosi kiklo ! Povej ji še, da naj ji ne bo nič žal, da je, ženskar, še tebe nadlegoval ..
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 20:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Da neboš drugi teden napisala,ker zdaj nočeš več,da se še ti ločuješ. Kajti ta zgodba,ki nima konca mi mal smrdi.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 20:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hočem slišat zakaj bi ga za jajca?
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 20:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 Da neboš drugi teden napisala,ker zdaj nočeš več,da se še ti ločuješ. Kajti ta zgodba,ki nima konca mi mal smrdi. Jaz še poročena nisem tko da se ne morem ločit. Ne - nisem jaz tista njegova . Ne boste to brale, vsaj z moje strani ne. Jajca zato, ker sem mu jaz pred časom govorila - da bo dočakal, da se bom jaz razšla s svojim zaradi enega tretjega, pa se še nisem. Zdaj kapirate? Mah saj vem da sem zgodbo preveč zapletla . No, ji bom pa vsekakor povedala - kaj je z mano počel in kako me je kuril preko Msn-ja, sms-ov- hb sem vse zbrisala. A še enkrat poudarjam, jaz mu nisem nasedla.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 20:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ji bom pa vsekakor povedala - kaj je z mano počel in kako me je kuril preko Msn-ja, sms-ov- hb sem vse zbrisala. A še enkrat poudarjam, jaz mu nisem nasedla. Seveda si mu nasedla,če te je kuril na msn-ju.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 IZVIRNO SPOROČILO: Taly Pri teh težavah ne boš niti ti našla nafte. A lahk po naše poveš? V teh težavah naj ne išče ona nafte, ki nima nobene zveze s to vezo. Nafte tam ne bo našla. Kapiš? Sam očitno ima tale zgodba nekaj skritih stvari....
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ji bom pa vsekakor povedala - kaj je z mano počel in kako me je kuril preko Msn-ja, sms-ov- hb sem vse zbrisala. A še enkrat poudarjam, jaz mu nisem nasedla. Bolj kot boš poudarjala, manj ti bomo verjeli...
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez komentarja.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 Brez komentarja. A nede?
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne moreš kar msn-ja in sms-ov kuriti,če ti ni.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem.. Ali sem blont ali pa pač neumna
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Ne razumem.. Ali sem blont ali pa pač neumna Kolkr vem si črna.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kako naj jo potolažim (je sestrična od mojega) ??? Kaj naj ji rečem? Težko, ker je ločitev nekaj hudega. Čim manj pametuj. Kaj pravis? Zakaj to pravis?
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kako naj jo potolažim (je sestrična od mojega) ??? Kaj naj ji rečem? Težko, ker je ločitev nekaj hudega. Čim manj pametuj. Kaj pravis? Zakaj to pravis? A mene sprašuješ? Pravim, da jo bo težko potolažila, ker je ločitev nekaj žalostnega in hudega...in si žalosten; ne moreš biti potolažen.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 21:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ker je ločitev nekaj žalostnega in hudega...in si žalosten zakaj si zalosten? ... pa sej ne smetim.. sej to je tema.. a ni???
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 10.12.2007 22:00:44 >
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 22:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Ne razumem.. Ali sem blont ali pa pač neumna Kolkr vem si črna. Pol sem brez dvoma neumna, ker ne razumem prvega posta
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 22:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy ker je ločitev nekaj žalostnega in hudega...in si žalosten zakaj si zalosten? ... pa sej ne smetim.. sej to je tema.. a ni??? Zdej pa vidim da te bom res primorana na kofe zvlečt Tjazy in ti razložit zakaj je kdo žalosten, ko se loči , le pazi se me ti drugič tam v Lj. Priznam, da bi bila jaz tud žalostna na mestu, ko bi se ločevala. Še pred ločitvijo, pa bi poiskusila popraviti kar se poporaviti da - imam občutek da se nista trudila eden za drugega in sta se med drugim tudi zaradi tega ločila oz.se bosta. Jaz ne bi kar na vrat na nos zahtevala ločitve. Ne vem no. Onadva že vesta.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 23:20:16
|
|
|
|
rija
|
enim je pa res dolgčas v življenju.....
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 23:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh Rija kak se ti zeha
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 23:34:26
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 Da neboš drugi teden napisala,ker zdaj nočeš več,da se še ti ločuješ. Kajti ta zgodba,ki nima konca mi mal smrdi. Jaz še poročena nisem tko da se ne morem ločit. Ne - nisem jaz tista njegova . Ne boste to brale, vsaj z moje strani ne. Jajca zato, ker sem mu jaz pred časom govorila - da bo dočakal, da se bom jaz razšla s svojim zaradi enega tretjega, pa se še nisem. Zdaj kapirate? Mah saj vem da sem zgodbo preveč zapletla . No, ji bom pa vsekakor povedala - kaj je z mano počel in kako me je kuril preko Msn-ja, sms-ov- hb sem vse zbrisala. A še enkrat poudarjam, jaz mu nisem nasedla. Tu se šele zgodba zaplete IN pol smrdi
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 10.12.2007 23:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Po tvojem pisanju sodeč si mu nasedla! Da boš ti pustla svojega fanta zaradi tretjega? Zakaj pa ne zaradi drugega? In da pol on prej pusti od tvojega sestrično zaradi druge? hm. Si prepričana da ta druga nisi ti. In če že razmišljaš kar nekaj časa da pustiš svojega zakaj pa še ga pol nisi? In da te je od fantove sestrične mož prehitel? OJOJ1 Čudno si to napisala, čudno.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 11.12.2007 6:23:02
|
|
|
|
Lepotica
|
Ajoj, kdo pamet soli.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 11.12.2007 6:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 1. Prizadelo me je, ker sem bila na njuni poroki in sta še ne dolgo nazaj izgledala zelo fleten par. Sem mislila, da sta za skupaj, pa očitno nista. 2. Sedaj bodo hudi očitki okolice, kriv bo več ali manj on, ker si je našel drugo. Za ločitev sta kriva OBA! Vem, da ne bom našla nafte, rada pa bi njegova jajca oz.pogum (ker je vsaj šel, pa ne bom naprej razlagala zakaj, ker se bo vnela huda debata ) 1. Čeprav je tebe "kuril", si mislila, da sta fleten par. Ja no, sto ljudi, sto čudi. 2. In zdaj kar naenkrat veš, da sta za ločitev kriva oba, ni dolgo zaja sta biola pa "fleten par". 3. Tole so pa spet ene telenovele, ki jih jaz itak nikoli ne štekam. Kr neki. In za konec: Zakaj sprašuješ, kaj naj sestrični rečeš, kako naj jo "tolažiš", če si v bistvu na strani tega tipa ("rada pa bi njegova jajca oz.pogum "). Tole je pa hinavsko.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 11.12.2007 9:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni 1. Čeprav je tebe "kuril", si mislila, da sta fleten par. Ja no, sto ljudi, sto čudi. 2. In zdaj kar naenkrat veš, da sta za ločitev kriva oba, ni dolgo zaja sta biola pa "fleten par". 3. Tole so pa spet ene telenovele, ki jih jaz itak nikoli ne štekam. Kr neki. In za konec: Zakaj sprašuješ, kaj naj sestrični rečeš, kako naj jo "tolažiš", če si v bistvu na strani tega tipa ("rada pa bi njegova jajca oz.pogum "). Tole je pa hinavsko. Zdej sem pa že hinavka , ker nisem imela nič s tem tipom, ker sem sama imela dovolj prisebnosti, da se nisem vpletla v kako avanturo. Na koncu bi še izpadlo, da se je zaradi mene ločil. Ja, a nista oba kriva??? Mah ne iščem krivca, samo res mi je hudo, ker se to dogaja. Žal ju jaz ne bom spravila nazaj skupaj, ker očitno ni več interesov. Ne bom obsojala, razsojala, dovolj sta stara, pa naj se zmenita.
|
|
|
|
RE: Ko dva ne gresta skupaj 11.12.2007 9:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
samo res mi je hudo, ker se to dogaja. Ja, to se najbolj čuti.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?