trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva IZVIRNO SPOROČILO: ElaM IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: loncica Je mož rekel, da bo on danes dežural. Me prav zanima. To reče, pol pa po 5ih minutah izgubi živce . Moški... Ja, tudi jaz imam enega takega, kao odraslega moškega doma! Mene pa krega, če reč4em Ivi, naj že neha, ko celo noč vstajam zaradi nje. No, zdaj HB že dolgo ne vstajam in upam, da tako ostane. Moj zraven smrči, res sploh ga ne gane, ko tamala joka. Saj potem, ko ga z mukami zbudim, jo nosi in cerklja brez problema, samo joka pa res ne sliši. Najbrž imamo mame res nagonsko, da slišimo vsak stok. Moj ima pa rezervacijo za kavč že kak mesec, zaradi MAnčinega nespanja. On mora delat. GA a tud ne gane, da joka, stoka, on spi in se ne da motit. Je pa res, da mi vsako noč naštima flaško. Trdozimc, a ti si spet pridna, valagaš, pečeš... dej pejd že delat, imaš preveč časa Ja, saj je res kriza, da mora delat in ne bi spal, ampak mamice moramo pa vse Kako flaško, naštimaj ga, da ti zvečer prevzame Manco in jo umije, nahrani in spravi spat - to tudi moj brez komentarjev opravi, pa dela cele dneve. Ja, saj malo pogrešam delo, ampak toliko pa spet ne
|