|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
7.1.2008 10:34:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Aja, še to, a je kateri od zdaj tu prisotnih kaj slabo mogoče? Na novo?user posted image

meni!
od sreče!

OPERACIJO SEM PRESTAVILA NA SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
RAVNOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super. A pa bo šlo, mislim, bo zdržal takole notri do takrat?

bo, bo, mora!
to mi je bil cilj...

altati da nisi ti noseča..hm hm....septembra operacija po porodu????user posted image

imaš prav, kar skupaj s porodomuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.1.2008 10:35:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

lepo se mejteuser posted image

enakouser posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.1.2008 11:26:29   
psaša
Mali končno omagal, je bil kot navit. Jaz pa že čist zmatrana. Sem raje v službiuser posted image , ne pridem tolk zmatrana. Je pa že čisto vredu in gre jutri v vrtec.

user posted image  mene tudi zanima kdo je. Imam ožji izbor.user posted image

tasha lepo te je brati malo bolj pogosto

Grem malo počivat pred TV.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 12:05:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
7.1.2008 12:18:31   
*blu*

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Zdej pa greva midve z našo Saronjo mal v šoping. A gre kera zraven? V Merkator( lj. šiška)user posted image - ta ki je prenovljen.

kaj ko bi se ti takšne zadeve spomnila en dan prej?????
bi se kamot zmenile....
zdaj sem pa možičku obljubila, da ga počakam s kavicouser posted image
jutri pa kamot!

Tud jutri grem lahko. Ni mus da grem danes. Samo sporoči ok?

sva že zmenjeni, kajneuser posted image ?

Se že veselim.
Za začetek sem pa zdele uletela v Kr Mercator in v Chicco-tu kupila ene luštne čevlje za Saro znižane iz 63 evrov na nekaj čez 30user posted image . Sploh nisem vedla da so že razprodaje.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.1.2008 12:20:01   
altati

Zdej pa greva midve z našo Saronjo mal v šoping. A gre kera zraven? V Merkator( lj. šiška)user posted image - ta ki je prenovljen.

kaj ko bi se ti takšne zadeve spomnila en dan prej?????
bi se kamot zmenile....
zdaj sem pa možičku obljubila, da ga počakam s kavicouser posted image
jutri pa kamot!

Tud jutri grem lahko. Ni mus da grem danes. Samo sporoči ok?

sva že zmenjeni, kajneuser posted image ?

Se že veselim.
Za začetek sem pa zdele uletela v Kr Mercator in v Chicco-tu kupila ene luštne čevlje za Saro znižane iz 63 evrov na nekaj čez 30user posted image . Sploh nisem vedla da so že razprodaje.

user posted image user posted image

tja se imam pa tudi jaz še namen sprehodituser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
7.1.2008 12:37:27   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Arabela, kolk maš luštnga bušija user posted image user posted image

Luštni ste, res!user posted image

Zanima me, če katera ve, a se otroško naslonjalo za sanke kje lahko kupi posebej oz. se da naknadno montirat na sanke? Arabela, vi ste kupili že take sanke?

pikapolonica, 8 eur.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.1.2008 12:43:12   
piskot
samo zapravljate babe.

a bo od te zime se kaj al kako? mi imamo tako gnil kombinezoncek, da bi mu sla najrajsi drugega kupit. pa ne vem al se mi splaca al ne.

pust ... smo gledali reklamo za milerja. mogoce ga stlacimo v kaksnega medveda ali kaj podobnega. kdaj pa je sploh pust?

altati, saj res, kdaj gremo zapit mehur?

arabela ... na druzinski sliki ste pa ze prav kicasti user posted image . kaj sele bo ko boste 4je.

mis ... hm celovec.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.1.2008 12:46:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pust ... smo gledali reklamo za milerja. mogoce ga stlacimo v kaksnega medveda ali kaj podobnega. kdaj pa je sploh pust?

5.februar

altati, saj res, kdaj gremo zapit mehur?

treba bo, definitivnouser posted image
potrebujemo samo čas....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.1.2008 13:08:31   
Maxica

A v Mullerju imajo kaj pametnega za pusta? Ne dobimo njihove reklame, smo predaleč očitno.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.1.2008 13:09:27   
altati

A v Mullerju imajo kaj pametnega za pusta? Ne dobimo njihove reklame, smo predaleč očitno.

ja, imajo...ker fletno izbiro.
v soboto smo dobili reklamo...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.1.2008 13:21:27   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Arabela, kolk maš luštnga bušija user posted image user posted image

Luštni ste, res!user posted image

Zanima me, če katera ve, a se otroško naslonjalo za sanke kje lahko kupi posebej oz. se da naknadno montirat na sanke? Arabela, vi ste kupili že take sanke?

Da se kupit posebej, mel so jih v Šparu po okol 25 EUR. Če gre pa na vsake sanke pa nimam pojma, men ga bo sodelavka posodla, pa bom vidla kako bo.

Kupili posebej stolček... v Bauhausu je stal okrog 10Euro

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.1.2008 13:24:25   
Maxica

ja, imajo...ker fletno izbiro.
v soboto smo dobili reklamo...

O fajn, pol bomo šli pa v soboto mal pogledat, ko nameravamo zapluti do Atlantisa. Hvala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.1.2008 13:25:47   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Še eno vprašanje: kje ste ve kupovale nosečniške cunje? Kepica, Popek... to je vse tako noro drago. Bi šla v H&M, pa je najbližje Novemu mestu Celje. Še kakšna ideja bližje, poceni in dobro?

H&M je res najbolj ugoden, ampak včasih imajo ful čudne cunje... pa C&A, ampak tam pa kot da si stara oma.. jaz sem tu pa tam kupila kakšno stvar v navadni trgovini, pač večjo številko... pri Katarini bolj nakupovala, zdaj pozimi pa nosim kaobojke (nosečniške) pa majice in puloverje od mojega zadoma.....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.1.2008 13:25:57   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

glasujem za nanico! če sem si prav zapomnila.

anč je pa naslednja na seznamu.

zaenkrat bom rekla samo to: wrong user posted image

anč naj pa sama odgovori, ne bom za druge dajala roke v ogenj user posted image

a ve veste nekaj česar jst ne??  user posted image   mi smo zaenkrat nenoseči! planiramo tut ne, ampak tristana tut nismo...user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.1.2008 13:33:02   
Arabela
Danes pa res ni moj dan...

Najprej fax... se hočem prijavit za izpit, pa sem ga kao že 3x opravljala pa moram na komisijskega... HALOOOO!!!!! Tak butasta pa spet nisem, ker izpit je ful lahki, pa da bi pozabila da sem se že 3x prijavila.. ja gospodična, računalnik tako pravi mi reče v referatu.. da bi ji vrat zavila..... me je minilo do učenja, ker sem imela vse tako lepo splanirano, zdaj pa so mi ves sistem porušili.... al naj se sploh ta izpit učim, al naj grem kar na naslednjega...user posted image

Potem kličem zaradi zaostalih plač v službo in ker mi jih še niso izplačali, so mi na CSDju rekli da za porodniško morajo biti samo obračunane, ne plačane... pa jih tam še obračunali niso.... HALLLOOO!!!! kako sploh ta firma še obstaja....user posted image

Pika na i pa je draga Katarina... sem jo dala celo zmatrano spat ob 12ih... lepo zaspi, pa se je zaradi kašljanja zbudila že čez 10min... in ni šans da nazaj zaspi.... zdaj pa nori po stanovanju, sploh je ne morem ustavit... pa jo bo zmanjkalo ob 15ih pa bomo spet do 23ih pokonci...user posted image

Pa še lačna sem user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.1.2008 13:47:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Danes pa res ni moj dan...

Najprej fax... se hočem prijavit za izpit, pa sem ga kao že 3x opravljala pa moram na komisijskega... HALOOOO!!!!! Tak butasta pa spet nisem, ker izpit je ful lahki, pa da bi pozabila da sem se že 3x prijavila.. ja gospodična, računalnik tako pravi mi reče v referatu.. da bi ji vrat zavila..... me je minilo do učenja, ker sem imela vse tako lepo splanirano, zdaj pa so mi ves sistem porušili.... al naj se sploh ta izpit učim, al naj grem kar na naslednjega...user posted image

Potem kličem zaradi zaostalih plač v službo in ker mi jih še niso izplačali, so mi na CSDju rekli da za porodniško morajo biti samo obračunane, ne plačane... pa jih tam še obračunali niso.... HALLLOOO!!!! kako sploh ta firma še obstaja....user posted image

Pika na i pa je draga Katarina... sem jo dala celo zmatrano spat ob 12ih... lepo zaspi, pa se je zaradi kašljanja zbudila že čez 10min... in ni šans da nazaj zaspi.... zdaj pa nori po stanovanju, sploh je ne morem ustavit... pa jo bo zmanjkalo ob 15ih pa bomo spet do 23ih pokonci...user posted image

Pa še lačna sem user posted image

bogauser posted image

Tole računalniško prijavljanje na izpite so pa tudi pri nas uvedli- od danesuser posted image

Pa naši izpiti niso taki, da bi šel lahko 2-3 naenkrat delatuser posted image , da ne govorim, da nimam pojma, kako naj se zdaj na izpit prijavimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.1.2008 13:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

remy naslednja na seznamu...hehehe...pikabu bi res lahk bila ,sam tam se bomo načakali, da zvemo iz prve roke.

remy niuser posted image - lepo bi bilo- kot je že muki napisala- da bi  trebušček lahko temu pripisali, ampak zaenkrat smo samo debeliuser posted image

daj, namignite, a stalno gor visi, al je trenutna praznovalka? hehehe, počas mi jih bo zmanjkalo!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.1.2008 13:49:57   
Anonimen
muki- hvala, ker si omenila Promod- po dolgem času sem si bila v kabini všečuser posted image ......bomo šli še kdaj tja zapravljat.........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.1.2008 13:55:16   
Anonimen
no da vidimo:
rekle da nisouser posted image

Gaya
Borovnička
Piškot
Altati
Muki
Maxica
Remy
Sivkamivka
moci
anč

dvomljive:

Pikabu
Lu
Viv
Tasha
sivkamivka (ti ne zaupam čistuser posted image )

pol bo pa ena tretjauser posted image

kakorkoli, dragauser posted image , želim ti lepo in mirno nosečnost, z čimmanj nosečniškimi težavami, na koncu pa eno zdravo pikico!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.1.2008 14:08:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

remy niuser posted image - lepo bi bilo- kot je že muki napisala- da bi  trebušček lahko temu pripisali, ampak zaenkrat smo samo debeliuser posted image

evo, pa je šla še ena moja favoritkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.1.2008 14:08:56   
piskot
uf remy, kaksen lep povzetek. ampak mislim da viv lahko spustis, ker ima mireno (al kako se rece). razen ce tisto ni 100%.

ampak ce mene vprasas tudi tasha ni cisto zanikala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.1.2008 14:10:07   
piskot
kaj pa naja ali pa clody?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.1.2008 14:15:11   
pikapolona2
uuuu madona ste resno zastavile tole ugibanje......remy...kaj ti ni jasno pri elektronski prijavi na izpi? Pri nas je to že 4 leta obvezno in ni nobene panike...pa vse ocene vidš in izpitne roke pa veeeeeliko manj letanja s tistimi ceglci naokoli ....meni je super!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.1.2008 14:15:57   
pikapolona2

kaj pa naja ali pa clody?

clody je gorenjka...a ne?...Se pravi blizi altati....ja ta je možna jauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?