muki1 -> RE: Oktober 2006 - 3 (6.1.2008 11:06:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika ne razmišljaj o tem:( konec koncev je življenje ena sama usoda. in to, kar se je družini zgodilo, kako je možu, otrokom, kaj in zakaj se je to zgodilo. je njihova usoda. bog ve, kaj je naša. lahko da je še slabša, samo pol pa res ne bomo nič spali...imamo pa vse možnosti, da je lepša. kakšna je in kaj nam namenja, sploh pa kakšno je naše trpljenje in konec....ne vemo. na nas je samo, da uživamo tukaj in zdaj, s tem kar imamo. tako, za druge sem pametna, zase se pa obremenjujem z majco za prvi dan službe. ironija, a ne? če potegnem črto; en del je naša usoda, drugi del pa naša glava. eno je kot je, drugo si pa naredimo kot želimo. tak da, muki, spat da boš lepa. pa stiskat k svojim in bit vesela, da jih imaš. grem jaz tudi:) Lepo si to napisala, veš. Pa še prav imaš, do zadnje pike. Saj delam na tem, da bom tudi jaz tako mislila, ampak ob takih trenutkih mi ravno najbolj ne uspeva. Sem pa vedno boljša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].
|
|
|
|