lucika -> RE: Oktober 2006 - 3 (5.1.2008 23:20:34)
|
muki, tašča bo pazla malega. sem mu danec "culjico" napakirala, našemu revežu malemu:( saj sem hvaležna, sicer imamo 3 km do nje; pa ga bomo lahko kar zavili pa odpeljali in boste se potem previjala in oblačla in zajtrkovala; če bo spal in če nam bo šlo na knap s časom. me pa skrbi, priznam. pa moja tašča je itak profesionalka na tem področju; je imela par let nazaj tak biznis na sivem trgu:) pst. pa tud zdaj pravi, da ko se malo uvedeta, bo še enega vzela, da bo imel družbo. čez mesec in pol se pa itak selimo v sosednjo bajto; pol bomo lahk pa sam babyfon nesli v varstvo:) ma, upam, da bo ok. zadnja dva, oziroma edina redna šihta sta bila katastrofa. in mi je od tega smotano, ker kar pričakujem neko smotano vzdušje. pa saj verjetno mi bo prav fino. ker zdaj pa res vem: držim jezik, dobim denar. to je to. pa delam kaj mi rečejo, če je le vsaj mal v skladu z mojimi moralnimi načeli. to je to, al ne? maxica, upam, da ti ne bojo vseh masajev pobili, preden se spraviš jih v živo pogledat:) šoping...hja, jaz rabim one trgovine z večjimi številkami. c&a, pol se pa neha... aja, večje številke, pa na listkih manjše številke:)
|
|
|
|