Anonimen
|
čer jutri dobim od mojga celo family na obisk, za kosilo je tako on zadolžen , jaz pa kremšnite pečem, pa še to samo zato, ker so meni že prejšnji teden zadišale Pa sem eno plato listnatega testa zažgala , še dobro, da sem imela še enega v zmrzovalniku.........vglavnem, zdaj čakam, da se odtaja - že 40 minut! pa da vam še povem, kaj se meni dogaja sva šli v ponedeljek z mami, k očiju v bolnico, s taxijem (ker je padal dež......poledica), kličem sosedo, ki vozi taxi, pa mi enga pošlje..........bolj ko ne, je bil taxist večino poti tiho.......pa še nazaj naju je potem peljal. Potem mi pa soseda včeraj pove, da ji je reku, da sva se neki pogovarjala, pa se nisva do konca zmenila......v glavnem me tip (poročen!!!) potem kliče: "če me moti?" Pa diplomatsko odgovorim, da ne, ampak,da sem pa glih s hčerko pri sosedi na kavici , pa reče:"Jst, sem te pa mislu na en kofe povabit,da bi se do konca pogovorila!" - Sem rekla, hvala, ampak, da ne morem ! Le kaj sem mu povedala v tistih 5ih stavkih , pa še moja mami je bila 4/5 poti zraven nč, grem zdej testo razvaljat
|