vava -> RE: Oktober 2006 - 3 (31.1.2008 19:58:36)
|
Evo me. Obljuba dela doooooooolg (post). Ne saj ne bom pretiravala. Samo malce pojamram, se malce pohvalim, malce poklepetam in se probam malce vpeljat v dogajanje... :) Torej ne vem kje in kdaj sem nehala klepetati, ampak verjetno je bilo tam sredi poletja, med vsemi letanji po UKC ju. Od takrat mi kakšen dan kar manjka v spominu, samo vem, da sem bila cele dneve in noči tam in na terasi in da je bilo vroče in da se kar ni končalo... 3x smo dajali čez vso kalvarijo operacijskega oddelka, z zgodbami - nekaterimi celo srečnimi. No pa se je, končalo namreč. V začetku oktobra, ko so mu vstavili drenažo, katere nas je bilo prej tako strah. Pa smo se tudi po tej opomogli, pokazali fige dohtarjem in se počasi pomirili. Zdaj uživamo. Po podaljšani porodniški, je Luka počasi odšel v vrtec. Malce smo ga uvajali v sredini decembra, potem je bil med prazniki "na dopustu" doma in je bila pri nas moja tašča, ki ga je čuvala. Sledilo je še eno uvajanje, pa en teden doma zaradi viroze, pa 10 dni vrtca in 7 dni prehlada .... zdaj je spet dober teden v vrtcu. In v tem tednu se je že toliko navadil, da gre že kar rad. Ne joka več, ko ga oddamo in popoldan je poln energije in nekih svežih idej za nagajanje. Je pravi mali vražiček. Višji kot je stolp iz kock, ki ga podre, bolj na glas se smeje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Edino s hojo še nismo prav blizu prvim korakom. Nam vsi "ukazujejo" strpnost in potrpežljivost, da ne bi imeli potem težav z nepravilno hojo. Preletela sem nekaj strani nazaj. Videla pingvina - bravo pikapolona, ugotovila, da vseeno malce manj klepetate, da pridno delate izpite in se spet spomnila na obe nosečki (kdaj pa imata rok?). Pri nas v službi bomo imeli tudi novega malčka - sodelavec bo prvič očka konec julija. Sem zelo vesela zanj, je tudi on zlat do mojega Luke in celo nosečnost mi je stal ob strani. Da ne bom res preveč dolgovezla. Jutri v službi spet pokukam in kaj napišem. Popoldne pa letimo v Kočevje.
|
|
|
|