vava -> RE: Oktober 2006 - 3 (31.1.2008 15:03:10)
|
drage moje dame! upam, da me niste še čisto pozabile zdaj sem se že čisto ufurala v službeni ritem in spet našla čas za čvekanje. Poleg tega, da imam popolnoma slabo vest, ker sem vas toliko časa zanemarjala, vas čisto zares tudi pogrešam in res veliko mislim na vas. Vsake toliko malo poklepetava s Frrr, tako da izvem nekaj malega novičk, ampak to ni to. Tako, da sem se odločila, da zdaj pa res napišem nekaj malega za uvodni pozdrav, kaj več pa proti večeru. Verjetno ste maškare že obdelale, bom malce pobrskala nazaj, da dobim kakšno idejo. Luka bo najverjetneje kavboj. Sicer je pa Luka zdaj zdrav! No razen prehladov in virozic, ki jih je pokasiral v vrtcu, ampak z bučko je vse ok. Še ne hodi in verjetno še nekaj časa ne bo. Fizioterapevtka pravi, da naj bi v ca 4 mesecih. Ga ne smemo nič forsirati in ves čas delamo po nekih njenih navodilih in pravilih. V glavnem počasi in kvalitetno! Sicer pa klepeta, hodi v vrtec, uživa, obožuje vodo in otroke, živali in hrano, rad riše in packa. Ste še stalna ekipa? Je Altati že imela operacijo? Vsi že hodite? Kako ste? Imamo 2 ali kaj več nosečk? Se kaj srečujete? Uf .... komaj čakam, da vas spet berem in klepetam. Zvečer res kaj več. Za zdaj pa pa - pa.
|
|
|
|