altati -> RE: Oktober 2006 - 3 (19.1.2008 16:48:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: lucika smotano je tole s službami res. jaz sem imela ker dan vročino, pa skoz sem bila adijo, zdaj sem itak na antibiotikih. pa kaj naj, sploh delat ne začnem? smo dobili danes za razvojno, za 31.1. a si naj kr dopust vzamem med poskusno dobo? saj ne vem, al ga bo ati peljal, al pa sploh šli ne bomo. sam tolk je rekla, da ga še hoče videt, kak bo kaj hodil (ko smo bili pri 12 tam). grozno res, po eni strani bi vse naredil za naše bibe, ampak potem moraš naredit kot altati, doma bit in na razpolago 24/7. lucika, dopust ti še ne pripada, vsaj po zakonu. Ni nujno, da ti ga odobrijo. Spremstvo lepo vzemi, napiše ti ga tvoj osebni zdravnik. Plača ga pa zavod in ne delodajalec. Sam se pa da vse zmenit, če so "normalni" ljudje. Meni je na začetku rekla šefica, da sem komot kakšen dan doma, pa mi bo pač za nazaj potem pošlihtala z urami. Ja, itak se da. Se strinjam. Jaz sem jo samo želela opozorit, da ne bo presenečena, če dobi odgovor ne, glede dopusta.Sama menim, da se ji bolj splača vzeti spremstvo...Vsaj sama sem vedno tako razmišljala. Dopust sem vedno raje hranila za dopust v pravem pomenu besede in ne obiske k zdravniku ali bolezni....a ni to bolj prijetno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]?
|
|
|
|