Anonimen -> RE: Oktober 2006 - 3 (19.1.2008 2:27:48)
|
Pikapolona - prav luštno te je bilo prebrati.... a čem zdaj jaz imeti malo samogovorov.....trenutno razmišljam kaj bi delali sedaj, če bi gospa Nadmati prijadrala do nas....potem razmišljam, kako bo čez pol leta ko grem delat...in to delat celi dan in celu noč.....potem razmišljam, kako bi bilo če bi bila še enkrat noseča....JA, BABE NISEM JAZ TISTA SREČKA NOSEČKA...LEPO PROSIM.... Misli mi uhajajo nekam daleč, mogoče v Washington, Avstralija mi je blazno všečna.....kaj še delam ? Ugotavljam da našega sinkota popolnoma nič ne zanima fizično delo....imamo namreč goro kock, ata jih trenutno sestavlja v UN zgradbo, sinko pa je privlekel zraven knjigo in se dela da jo bere......sem vam že povedala, da smo ga naučili kdo je George Washington, pa Bill Clinton, pa kateri predsednik ima brado, pa kateri ima očala ? Še činčilo zna pokazat, pa sploh ne vem kako se oglaša....bi mi katera razložila ? Kaj še počnemo ? Aja, razmišljamo o tem, da bi se drugi teden odpravili v Las Vegas...pa kaj čem jaz tam ? Plezat po drogu, medtem ko oča gabla ? Se sprehajat po ulicah, gledat hotele ? Ma ne vem, čakam da me prepričajo...... Pa še to...kdaj razumejo besedo NE ?
|
|
|
|