Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 10:00:50
|
|
|
|
Markova
|
Včeraj smo jedli krvavice in kuslo zelje, danes bo pa pasulj iz skrinje, ker za kaj več ne bo časa.
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 10:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj nisem kuhala.. Danes sem pa verjetno sama doma, tako, da bo kar kuhana hrenovka + pomfri.
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 10:09:47
|
|
|
|
total
|
Včeraj nič,danes nič,kuha tašča.
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 10:14:42
|
|
|
|
mojsoncek
|
Vceraj: pire krompir in spinaca + skleda mesane solate (smo jedli bolj na izi, ker je bilo v soboto tu mac) Danes: segedin
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 10:36:55
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Včeraj: goveja juha, pečena orada, tržaška omaka, pire krompir, radič s krompirjem. (Iz ostankov ribe sem za popoldansko malico naredila ribjo pašteto. Njami!) Danes: pečeni konjski kotleti v naravni omaki, dušeno rdeče zelje, radič s fižolom.
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 11:02:21
|
|
|
|
nuala
|
Včeraj smo imeli ( kot že nevemtakjero nedeljo po vrsti ) roštilj; piščančje ražnjiče, pečeno zelenjavo in "kalter Hund" za sladico ( ne vem kako se reče po slo, je švaba naredu ). Danes bo pa golaž ( skuhala včeraj ), pire krompir in zeljnata solata. Jutri golaževa juha s krompirjem, korenjem, grahom ( in morda testeninami ) in jogurtovo pecivo. V sredo ribje palčke, riž, mešana zelenjava in rdeča pesa. V četrtek zelenjavna mineštra z mesnimi cmoki. V petek pa, juhu, gremo na pot "domov", mami pravi, da bo ona kuhala vse 4 tedne dopusta...
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 11:06:07
|
|
|
|
rija
|
včeraj smo bili zunaj: žar.... danes gremo k moji mami na musako njamsi....
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 11:38:44
|
|
|
|
TIA22
|
Včeraj smo pečenega piščančka kar celega v pečici, pa krompir pečen kar zraven piščanca, pa solato in seveda juho. Danes pa moj mali hoče špinačo in bomo pač špinačo mljaskali. Jutri pa upam, da kakšna enolončnica.
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 12:29:49
|
|
|
|
tinkamiška
|
včeraj testenine z omako iz piščanšjih koščkov z gobicami in smetano, danes bomo pojedli ostanke pa še sveže pečene kekse za sladico tinka
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 12:56:25
|
|
|
|
Enolla
|
Nuala - srečno pot domov pa uživaj Rija - žar Jaz sem se pa spomnila, da bom danes naredila lečino enolončnico.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2007 13:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 13:55:11
|
|
|
|
marsovka
|
jaz sem včeraj srnjačka v omaki iz korenja in kolerabice, pražen ohrovt in riž, pa nutela torta (ker je bil ravno roj dan), za danes imam pa od mame zelje in fernandlne, njamsi
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 14:04:25
|
|
|
|
spacey
|
Včeraj: lazanja Danes: ???
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 14:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj:pica Danes: melon u plent in meso večerja: kofe in kruha jaz - ostali pa mineštrco mogoče zraven palačinke
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 15:10:45
|
|
|
|
petja
|
Včeraj: goveja juha, testenine s pršutom in mocarelo. Med tednom pa ne kuham kosila, tamala je v vrtcu, jaz v službi, tako da popoldan poje kakšno sadje/jogurt/puding ..., zvečer pa dobi večerjo (kakšen lino, kruh z namazom, polenta, gres ...).
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 15:41:01
|
|
|
|
bamby
|
včeraj: goveja juha, pohani piščančji zrezki, pražen krompir in tenstana zelenjava + solata danes: zelenjavna mineštra z drobtinovimi cmočki
|
|
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 10.12.2007 16:22:16
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla No, Barbs (tudi ostale seveda) - si rekla da boš povedala ali pa ste bili mogoče na djeti po pojedini izpod peke . O, Enollca... Teme o hrani sploh nisem brala, ker mi je blo slabo. Včeraj smo jedli govejo župo, pečenko iz pečice (svinjsko) v česnovi in gobovi omaki, kruhove cmoke in zeleno solato. Popoldne smo z otroki delali čokoladne kroglice, ki naj bi sicer bile namenjene za praznike, pa smo jih sproti probavali, nato je tastarejša po receptu iz neke kaj pa vem katere praznične revije, naredila še čokoladne mafine in sem jih morala probat, ker je bilo treba hvalit, da ni držala nos,. Danes sem skuhala lahko špinačno juho za predjed, za glavno jed pa še par žličk lahke špinačne juhe... Da mi slučajno kdo ne bi omenjal mesa do konca tedna... ( verjetno si bom sicer že v sredo premislila, ampak zaenkrat sem )
|
|
RE: Kaj ste včeraj skuhali in kaj boste danes? 13.12.2007 22:13:21
|
|
|
|
fugeela
|
Njoki v omaki iz rdečega radiča+rdeča pesa z jogurtovim prelivom...jutri oslič z paradižnikom in olivami in zelena solata....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?