Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
za nas (166. nadaljevanje) 5.1.2005 14:43:09
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Samo na hitro vam sporočim, da sem danes dobila obisk tete France.:grrr::hudicek::grrr::hudicek::grrr::hudicek::grrr: Tokrat že na 26. dan:zmeden2: Sicer pa sem raje, da pride prej kot da lažno zamuja. Zdajle bom šla pa nekaj ruknit pa sem kasneje slišimo. BAMBI držim pestke, da vama uspe že pred ambulanto. Ja saj res kako to misliš, da si ti na vrsti šele aprila? Saj sta za marec oba naročena, a ne? Le da ima on "oddajo" sperme, nato pa oba razgovor in pa vse izvide, ki jih imaš neseš s sabo. Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
za nas (166. nadaljevanje) 5.1.2005 15:01:59
|
|
|
|
bambi
|
Biba in Anitka, ja oba imava razgovor, samo to pomeni samo razgovor, preiskave pa bojo potem meni delali verjetno šele aprila..... Ali ima katera že izkušnje z Dr. Vlaisavljevičem???? LP BAmbi
|
|
|
|
za nas (166. nadaljevanje) 5.1.2005 15:04:01
|
|
|
|
bambi
|
Joj, Anitka žal mi je da si dobila zopet to prasico M, ampak to leto je tako in tako naše in kmalu se bo pa ja moralo obrnit na bolje....
|
|
|
|
za nas (166. nadaljevanje) 5.1.2005 17:43:10
|
|
|
|
ameli
|
Bambi, tudi jaz hodim k dr. Vlaisavljeviču. Baje je eden naših največjih strokovnjakov na tem področju (napisal je en kup raunih študij). Res pa je tudi, da so pri njem največje čakalne vrste:(. Prav si predvidila, da boš prišla na vrsto šele aprila. Dobila boš verjetno napotnice na razne preizkave (na te boš šla po prvi naslednji menstruaciji). A na HSG si že bla? dr. Vlaisavljevič je sicer OK, me pa malo moti, da me tako "paca" s to inseminacijo, če pa vidi, da ni uspeha! Vedno mi pravi, da sva OK in da bi moglo uspet! Na naslednjem razgovoru ne bom samo kimala!!! Tudi tebi svetujem, da ga dobro poslušaš, potem pa mu povej tudi svoje mnenje. Upam, da ti nisem vzela volje:rozica: ameli p.s. a hodi mogoče katera v MB samoplačniško?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pogradi.пеперутка16Da/ne in zakaj?Da. (
54%)
Ne. (
44%)
Ne vem. (
3%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!