|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otroška soba!
13.12.2007 23:09:47   
Mlada mamica
kaj ste se pa zdaj zapicle v teh 2.500 evrov? samo odgovorila sem na vprasanje.

Ne ne...user posted image saj nisem misla nič slabega(res ne)pohvalno!
Ampak meni recimo se zdi za mojo finančno stanje dosti za otroško sobico!
Je pa fajn,če si kupla otroku sobico,ki je tolko vredna,potem takem že ni "šleht"!
Pa brez zamere!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.12.2007 9:59:03   
lea23
midva jo bova naročila pri izi mobili, sva se v njihovo sobico zapičila čisto slučajno ko sva šla naročit omaro za predsobo.
so nama že naredili načrt, zrisali elemente, samo še kakšno leto bomo še počakali ker je tamala stara 6 mesecev. sva rekla da za dve leti mora sobico že imet, da se bo lahko navadila na spanje. edino mal me skrbi ker bo posteljica malo višje, ampak bomo že videli potem kako bo. bom pa tudi jst seveda namontirala ograjico gor ja. imamo bolj majhen prostor za otroško sobico, 7 kvadratov.
je pa postelja v višini 1,5m, spodaj pod posteljo so predali in omarice za igrače, na posteljo se gre po kvadratnih kockah s predali kjer bo tudi prostor za shranjevanje igrač, pa ena komoda s predali ki bo kasneje za bolj resne zadeve kot so knjige in podobno, pa garderobna omara do stropa z dvojimi vratci in predali, pisalna miza ki jo bomo pustili v škatlah in sestavili šele kasneje ko bo šla v šolo, pa en mini "voziček" na koleščkih s predali za pod pisalno mizo.
je pa v rjavi barvi, sprednje ploskve pa so v svetlomodri barvi. bom probala prilepit kakšen link če bom našla na spletu user posted image

evo no sobica je podobna teli: cena je 1.100 - 1.250€

user posted image

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.12.2007 10:53:51   
Mlada mamica
Zelo lepa sobicauser posted image !Mi je všeč!Te omarice ob strani,so ravno fajn za plezanjeuser posted image !
Glede posteljce pa mislim,da ne bo problema,sploh če boš imela zaščitno ograjico!Predvidevam,ker ima moja nečakinja ravno tako visoko posteljico in ni blo nobenega problema,je pa bila stara 2 leti ko jo je dobila!

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.12.2007 11:50:57   
lea23
no naša posteljica bo itak malo nižje kot ta na slikici. tale sobica je namenjena za 2 otročka, mi bomo imeli pa samo za enega. ampak drugačnega primera nisem našla na njihovi spletni strani. je pa itak na enak princip, samo da je nižja postelja in da so spodaj omare. ja jst upam da bomo zadovoljni, in itak potem ko bo šla v srednjo šolo bo treba it spet v nabavo po novo sobico user posted image
mi pa pri nakupu cena sploh ni bila tako važna, veliko bolj pomemben mi je bil izkoristek prostora ker je velik 7 kvadratov. ja, v bloku je mal kriza s prostorom user posted image
bomo pa čez nekaj let itak prepolovili ogromno dnevno sobo, pa bomo dobili še en dodaten prostor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
14.12.2007 11:53:54   
Mlada mamica
Če ni prostora je res teško ja...če bo posteljca še nižja kot je ta na sliki,pa verjetno res ne bo problema!Jaz grem nasljednji teden v nabavo pa pol javim...

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.12.2007 19:35:06   
Mlada mamica
Hej ho...
smo nabavli sobico...V lesnini otroško sobo Suzy!Meni je ful lepa...rozanauser posted image ,pa take rožice ma gor narisane,če ve katera mogoče kak zgleda,da si približno predstavljate!Cena cele sobe je nekje 900 evrov,ampak mi nismo vzeli cele,ker še zaj ne rabi pisalne mize in vseh omar,tako da bomo plačali samo 750 evrov!Edina slabost je,da je dobavni rok od 45 do 60 dni user posted image !Tak da,zaj veselo čakamo...na sobo pa se čaka zato tak dolgo,ker jo dela en privatnik sam doma in traja dlje časa...
Tak zaj sem vam javla...

Neposredna povezava do sporočila: 31
27.12.2007 10:02:24   
Pobalami
super, cena je tudi ugodna.

Neposredna povezava do sporočila: 32
28.12.2007 19:43:47   
Mlada mamica
Ja res ugo0dno,glede na to kaj trgovin smo prehodli in sobic pod 1000 evrov ni bilo!Ugodna je,pa všeč nama je najbolj od vseh odtalih!user posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?