ARIANNA L.05 -> RE: Otroška soba! (10.12.2007 12:27:00)
|
jaz sem kupila otrosko sobo pri harvey normanu. Sem sla na link, pa je nisem nasla. Je pa od francoskega proizvajalca. Ker je na zalogi niso imeli, moram cakati 4 - 6 tednov. Upam, da bo prej. Cena je bila € 950,00, vkljucuje pa: posteljo z jogijem (jogi moras vzeti posebej, in je vkljucen v ceno € 950) in s predalnikom, ki ga lahko uporabis kot dodatno lezisce ali pa predal za posteljnino, omara, nocna omarica in pisalna miza. Imas tudi moznost dokupiti komodo s predali in z ogledalom, ki je jaz nisem vzela, kajti financni zalogaj bi bil prevelik. morda ga bom kasneje, bom videla. Soba je za hcerko, ki bo marca dopolnila 3 leta. Upam samo, da se drzijo rokov. Pred 2 leti sem narocila iz Lj. sedezno garnituro v obliki crke L, in so jo dobavili v roku in dostavili. Montirali smo pa sami, tako da je montazo trena doplacati (sed.garn. ni bilo tezko sestaviti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) Pojdi se do kakega mizarja (poslji ZS Pilar28, ki ti je ze omenila mizarja), pozanimaj se koliko bi te stala, mu predstavis svoje zelje, koliksna je cakalna doba, kako je z montazo,... pol pa naredi primerjavo.
|
|
|
|