crci06 -> RE: December(ke/čki) 2006 (4.2.2008 12:07:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Predvsem bodi pozorna na druge simptome, ker baje vročina ne nastane zaradi zobkov, temveč se zaradi izraščanja zobk podre imunski sistem in organizem zlahka napade kakšna viroza. jp, tko sem tudi jaz slišala, drugače pa JA, lahko je tudi tolk visoka vročina zaradi zobkov. Pa to mi tudi daje sum na zobke - ker je ponoči štala, čez dan pa bolje. Bistveno pa je, da ti veliiiko pije. Bravo, tukaj ste pridni! Keep going! To te bo tudi vsak zdravnik najprej vprašal! Kaj pa, če mu daš direkt svečko, bo hitreje prijelo? Daleron predvidevam, da imaš sirup. Tega ne poznam. Mi imamo svečke in lekadol sirup. In smo že bili v takem zvijanju od bolečin, da niso mogli ničesar oddat. Po dveh urah "popadkov" je takrat zaspal, potem je bilo OK. A če ga s prstom podrgneš po dlesnih, a mu je OK? Ker našemu je to pasalo (če mu ni, me je pa ugriznil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), takrat sem videla, da so zobki na pohodu. Te štirice so res dolgotrajno mučenje... Držim pesti, da dobro opravite! Reveža mora zelo boleti, karkoli že je! Poročaj!
|
|
|
|