Natali07 -> RE: December(ke/čki) 2006 (1.2.2008 12:05:52)
|
Kaj pa nam manjlka do popolne slovenske družine. Ja vse. Še en mačkek, bo treba pridno delat an tem, da bo čimprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Hiška bo enkrat v prihodnosti, če bo vse po sreči. enoprostorca ne bomo imel, ker so mi bolj všeč karavani in najhni avtomobili. Psa pa tud ne, ker sem alergična na pasjo dlako, tako da odpade. No mogoče nam pa vsaj delno nekoč uspe izpolnit pogoje povprečne slovenske družine. ally1 - Je rekla fizoterapevtka da jih je vedno bolj malo, če jih je pa več pa naredita dve skupine. Skratka stalni so tisti mal večji otroci (4, 5 let), z dojenči pa samo občasno, ker so kar naprej kaki prehladi... Fizoterapevtka mal poje in kaže različne načine kaj se počne: drži otroka, z obročem, kačo, tunakajo(malo večji), preprijemajo ob robu bazena po ograjci ,... Ma težko je razložit. Najboljš da enkrat prideta pa vidta. Midva v ponedeljek sigurno prideva, ker ko bo služba to ne bo več možno. A ja, če prideta obvezno prinesi kaj za malico, da po plavanju malo poje in se ohladi. Da ne gresta direktno z vročine na mraz. Vaši že vsi tako pridno rišejo. Bom mogla še jaz v akcijo za voščenkami in papirjem. Do sedaj mi ni niti padlo na pamet, pa saj ko je pa sedaj najbolj aktualno vtajanje in šibanje po stanovanju, kar toliko časa ni zmogel. Igrače so bol malo na repertuarju.
|
|
|
|