|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
31.1.2008 11:15:34   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Aja je že tuki-dojenčka, ki je btw skoraj večji od nje, nosi okrog in govori bija, bija, buja...user posted image  Kva naj bi to bilo...user posted image

Mu poje: biba buba baja, pleše ringaraja, malo sem in malo tja, biba stopa ena dva. Sredi gozda buci buc, dremlje dremlje črni muc, črni muc se prebudi, bibe ni ni ni ni ni.

Po mojeuser posted image

Ožbej si pa prižge gor svoj mini radio in dela LAAALAAA LAAAAuser posted image in zadaj AAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image Na ves glasuser posted image user posted image user posted image Pa zadnjič je drsanje na tvju gledal, je nogo dvignil, kok je bil smešen, je zgleda hotu naredit trojni aksluser posted image user posted image

Face našeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Anckabancka, Vilma, Naja - spol??? Že veste? Vilma ti bi že mogla vedetuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 926
31.1.2008 11:31:22   
emaa
anckabancka ne se sekirat, itak vsi mislijo, da je dva otroka popolnoma dovolj, ko da so vsi tisti, ki si jih želijo več čudniuser posted image . Bo že. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 927
31.1.2008 11:44:03   
Vilma
anckabancka ne se sekirat, itak vsi mislijo, da je dva otroka popolnoma dovolj, ko da so vsi tisti, ki si jih želijo več čudni . Bo že.

Ančka mislim, da je Ema zadela point! 
Danes je važno da si v "standardu", povprečju, kar pomeni dva otroka. Tud če imaš enega ni ok, če maš pa tri al več si pa itak čuden.
Velike familije so pri nas še vedno na nek način označene kot... kaj pa vem. Če ne drugače, slišiš ja a bosta lahko vsem vse privoščila!?
Sem vidla tud po moji mami, ko je vprašala, če bova imela še kaj. Pa sem rekla, da sva se neki pogovarjala. Pa ni bla glih vesela mojega odgovora. Vidva kar tako odreagirajta kot pravi Moj_moj: povejta, da jih bosta imela pet. user posted image

S_C jaz sem že milijonkrat napisala, kaj bomo imeli, površno površno berete punce. user posted image  

Barbk super, da sta se odločila še za enega otroka! Držim pesti, da čim prej rata! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 928
31.1.2008 11:46:59   
emaa
Vilma jaz tudi površno berem, a punčko.
Kako bojo šele naju čudno gledali, ko bomo imeli tretjega na poti. Saj najprej je treba se zanj odločit, samo o tem itak ni dileme, samo še kdaj. Pa dvojčka prej, pa eden bolan. Če midva misliva, da bova zmogla, kaj se to drugih tiče.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 929
31.1.2008 12:37:53   
Naja30
Čao bejbe.

Za mano je test z glukozo user posted image user posted image  Imam vrednosti nad mejo in bo treba ponavljat. Znorela bom! Zdaj pa še to. No, bo že.

Joj r1ta me je ganilo tole, ko si napisala, kako je bil tvoj žalosten.user posted image  Samo, da se je vse dobro izteklo. Ja, tile moški nas znajo včasih presenetiti z navalom čustev. Učke od Ane pa... prevzamejo človeka user posted image
Mojo miško piško so mi pa dali direkt na prsi in nikoli ne bom pozabila, da sem ji dala lubčka na čelo in jo pobožala po ličku. Kar na jok mi gre. Od sreče. Ko so jo rihtali, je pa moj zraven stal kot policaj in budno pazil na vse user posted image  

SC hvala za info o nizkih cenah. Si bom dala duška v soboto! user posted image

anckabancka, ne rabiš vložkov? Meni se zdi, da jih še več porabim kot ko nisem user posted image  Tankih seveda. Ta beli tok je ves čas prisoten.

Babe kar začnite user posted image  Hehe, vidim da smo vas okužile (nekatere, da ne bo pomote). user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 930
31.1.2008 13:19:51   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

moj_mojuser posted image user posted image A bova zdej imeli punčke?

ne vem sicer, kaj dela ta hudiček zravenuser posted image , amapk OK.

A da bi imeli zdaj punčke?
Pa spet enake?
HAHAHA.
Se bomo še zmenili.

Drugač - men so fantki zakon.
No, seveda pa bi tudi kakšno punčko...

Upam, da ne ostanem na enmu, ker men so pa velike družine luštne.
Standard je pa ja: hišo, 2 otroka, psa, pa enoprostorca.

Zdej si pa delajte kljukice, kolk vam še manjka do tipične slo družine.

Neposredna povezava do sporočila: 931
31.1.2008 14:02:02   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

moj_mojuser posted image user posted image A bova zdej imeli punčke?

ne vem sicer, kaj dela ta hudiček zravenuser posted image , amapk OK.

A da bi imeli zdaj punčke?
Pa spet enake?
HAHAHA.
Se bomo še zmenili.

Drugač - men so fantki zakon.
No, seveda pa bi tudi kakšno punčko...

Upam, da ne ostanem na enmu, ker men so pa velike družine luštne.
Standard je pa ja: hišo, 2 otroka, psa, pa enoprostorca.

Zdej si pa delajte kljukice, kolk vam še manjka do tipične slo družine.

user posted image vodi k napeljevanju user posted image user posted image user posted image
Najlažje se rešim razmišljanja o novih otrocih tako, da o tem pač ne razmišljamuser posted image user posted image user posted image

Hja, men samo še 1 otrok manjka. No pa večji pralni stroj in sušilc, kot sem že rekla. Aja, pa še to ne vem, kam bomo dali no2. Smo že zdej pol sten razdejali, da smo dobili 1 priročno otroško sobo. Naslednji bo mogel kar v klet, al kakouser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 932
31.1.2008 14:04:46   
Strawberrie Cherrie
Aja, pa še nekaj. predenj sploh SANJAM o no2, morm definitivno svojo staro postavo nazaj pridelat.Ampak se včasih sprašujem, čemu bi se trudila,če me bo potem spet razneslo in bom kot naplavljen kit /zopetuser posted image user posted image user posted image V poduk, če se ne spomnete, se mi zdi, da sem pridelala med dec06 največ kil. 24kg,če smo natančniuser posted image user posted image user posted image imam še vedno 3kg viška!!!! Pa zize enkrat nabite kot Pamela Anderson, ko mali ne cuzari veliko, naslednji dan so pa manj kot košarica A, ker celi dan gor visi. Pa ehm - kake par cm kože na trebuhu bi mi mogli izrezat???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 933
31.1.2008 14:07:07   
frufru

Hja, men samo še 1 otrok manjka. No pa večji pralni stroj in sušilc, kot sem že rekla. Aja, pa še to ne vem, kam bomo dali no2. Smo že zdej pol sten razdejali, da smo dobili 1 priročno otroško sobo. Naslednji bo mogel kar v klet, al kakouser posted image

Mi mamo pa samo 1 otroka, ostalo še pride, samo ne vem kdajuser posted image user posted image user posted image . No, saj smo v hiši, samo (še) ni naša Kar se pa kil tiče, mam jaz tut še 4kile za dol sprav, da pridem na isto user posted image . Pa ne vem če bo šlo. Baje pri vsakem otročku ena kila ostane, samo jaz nisem bila nikol povprečnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 934
31.1.2008 14:08:44   
crci06
da ne bom kakšen sokrivec!!!user posted image
če imaš 1 sobo, je dolgoročno gledano boljše, če imaš notri 2 fanta, al kako?

No, saj jaz imam tudi 1 otroško sobo.
tole, garderobno, ki je namenjena "odraščajočemu" otroku, pa lahko danes začnem praznit, če želim biti čez 5 let konec.

Se mi zdi, da bodo pri nas tudi še rošade.user posted image
Nazadnje bova pa zakonsko posteljo dala v garderobno, pa spalnico oddala user posted image

Ma ja, no, punce, v kakšne vode ste zašle!
Čisto nas boste zmešale!!!

Lepo pobožajte svoje trebuščke,
ene bomo pa še delale na tem, da še prejšnji trebuščki malo izginejo.

Vse ob svojem času, upam, da spontano!

Neposredna povezava do sporočila: 935
31.1.2008 14:33:28   
anckabancka
Kaj nam še manjka do popolne slo. družine? Marsikaj. Imamo samo 2 otroka. Hiše nimamo, enoprostorec pride letos na vrsto... Nimam pa še sušilnega stroja, pralni je star ene 20 let, pomivalec v kuhinji tudi že pogrešam... Pa se da preživet, ker nismo navajeni takega luksuza z vsemi modernimi pripomočki. Lahko bi že vse to imeli, pa smo šparali za prenovo stanovanja, ki pride letos na vrsto.

Postavo pa tako, kot je nisem imela že iz srednje šole. user posted image Se pravi - precej presušena, trebuha kljub 10 tednom nosečnosti še nič - ravna kot dila... Sam joški pa... Ja, kakšna kilca mi verjetno ne bi škodovala... Pri vsaki nosečnosti namreč začnem z manj kilamiuser posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.1.2008 14:43:40   
crci06
anckabancka, ti tudi nisi tipicna...

tiste, ki je ne poznate:
bananacka je very, very suha!
brez kančka sledu o nosečnostih!  

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.1.2008 15:58:32   
r1ta
O joj ste pa pošteno "zagreznle" v tej temi! Eh, niti slučajno mi nismo standardni. In mislim da nikoli ne bomo. Hiše si tu ne moremo privoščit, res pa je, da naju oba žgečka misel na to, da zazidama eno v Sloveniji. Prav danes sem mu poslala primere hiš, ki jih delajo pri marlesu, ingri, lumarju in jelovici.user posted image  

Enoprostorca ziher ne bomo nikoli imeli ker so njemu všeč majhni in hitri avti.user posted image

Drugega otročka še tudi ne vem, bolj kaže na ne kot ja.user posted image

Psa bi pa jaz že imela, pa je dragi proti.user posted image

...Želim pa vsem vam, da se vam sanje uresničijo!user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.1.2008 16:03:19   
crci06
R1ta, vi pa že po defaultu ne morete biti tipična slovenska družina!user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 939
31.1.2008 16:15:06   
frufru
Anckabancka jaz ti z veseljem odstopim moj višek, pa bova obe zadovoljni, samo user posted image  je ko to ne gre kar tko

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 940
31.1.2008 16:23:18   
Naja30
Hehe, ste se razgovorile user posted image user posted image

Kaj pa nam manjka do tipične slo družine? Še ena bebica, ki pride maja. Hiša in pes bodo pa še malo počakali. Aja, enoprostorca tudi nimamo, ker so nama bolj karavani všeč user posted image  Tako da od vseh dejavnikov bo samo eden... dovolj je!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 941
31.1.2008 16:52:15   
Strawberrie Cherrie
Joj, da ne bo pomote, dejansko bo moj lastnik hiše po smrti njegovih staršev. Tako imamo v oporoki zapisano.Sploh nočem niti ne razmišljat o tem, mi tako kar paše, imamo vsak svoj ljubi mir.  Ampak opravljava vse adaptacije, prenove itd mi2, zato se je njegova sestra odrekla vsemu, razen nujnemu deležu.
Lahko rečem, da bova imela 1x hišouser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 942
31.1.2008 16:55:48   
ally1
Živjo punce!!
Mi smo spet doma user posted image , je bilo tako finooooooo, kmalu bodo sledile kakšne slikce, samo najprej se moramo klimatizirat user posted image .
Sem opazila, da ste se kar fino napisale (kar 5 straniuser posted image ) sem samo na hitrco preletela zadeve in poste in vidim da je kar nekaj lepih novičk user posted image .
Emamair četitam, ko si postala teta.
Ančabančka user posted image  za tvojo user posted image  in lepo ter mirno jo prenašaj user posted image .
Manca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za hojo.
Natali07 super za informacije o plavanju. Sedaj ko sva midva že utečena v bazenu, se bova skoraj verjetno tudi midva vam pridružila v ponedeljek. Ali je vedno tako malo otrok? Kaj se pa tam dela oz. kako se "telovadi"???? Mi ko smo bili zdaj v toplicah, nisem imela pojma kako naj ga spodbujam v vodi, pa sem ga samo nosila in majčkeno "vlekla po vodi". Koliko so pa drugače stari kaj otroci?

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 943
31.1.2008 17:51:27   
r1ta
Ja tole glede hiše je pri nas enako. Moja starša imata hišo in vikend in pravi mami, da če se odločimo pridit živet v Slovenijo, nama odstopita hišo in gresta na vikend (ki je btw oddaljen 1km zračne razdalje). Samo jaz nekako ne želim računat na to. Najraje bi si postavila svojo hišo zraven njihove pa bi bilo idealno. Morda, nekoč. So me babe na gradnji čisto zastrupile s temi luštnimi montažnimi hiškami... Moj bi pa rad kupil zemljo in bi imel velik sadovnjak in vinograd in cvetlični vrt in ribnik in kaj vem kaj še ne. user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
31.1.2008 19:10:58   
Shorty_
Hojla moje punce pogrešam vasuser posted image

Anckbancka čestitam še javno za user posted image user posted image user posted image user posted image Barbek ti pa slončkaj z možekom pa se bo kmalu prijel bratec za Mancouser posted image

Drugače imamo v službi norišnico. Roba ki bi morala prit jutri je prišla včerajuser posted image inventura še ni narejena in bom v soboto že tretji dan ta teden delala cel dan, ker jih je cel kup na bolniški pa bi rada mal olajšala delo poslovodkinji, da ne bo rabila še v nedeljo delat.

Jutri in v soboto popoldan delam v BTC-ju in če bo katera kej okoli hodila naj mi piše na zs pa ji povem kje delamuser posted image

Nika naredi sama par korakov (3-4)
pol se pa vrže na tla in se reži. Zdej pa že spi in to ne skopanauser posted image ker nisem pričakovala da bo tok zgodaj zaspala. No kar se tiče govora pove glej, ajs,  ajaaja, ja, ne, tata, mama, ba (babi), to, tam, ke (kje), amam, dej. pa če ji rečeš hvala reče ajauser posted image
Drugače riše že kake dva meseca za rd pa je dobila tomijevo risalno tablo in je non stop v uporabi pa tudi v vrtcu rada riše.

V vozičku se rada pelje saj ji drugega ne preostane kadar grem jaz po njo v vrtec greva itak peš ali pa na avtobus in je ne morem nosit.
No da se pohvalim imamo 7900g sicer ne urdno ampak očitno bomo kmalu prešli magičnih 8 kguser posted image user posted image

No grem malo še pospravit in  likat ker me že od pšonedelka ni bilo nič doma do večera pa kljub temu da je bil moj doma ni uspel vsega pospravit ker je imal Niki in sta se ful igrala in zabavala.
Aja Nika ful obožuje lego duplo in se ful zamoti

No pridne bodite do prihodnjega javljanja rada vas imamuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 945
31.1.2008 20:25:08   
crci06
hm... mala nika bo po sposobnostih očitno ornk v vrhu naših malčkov..
no, sej to že dolgo vem...

pa čestitke za skorjašnjih 8 kg! user posted image  
vidiš, sej vama gre čist dobr!

Veseli me, da ste vse pošlihtal, tudi na jobu ti je očitno všeč!!!

Samo pazi, da ne boš zdaj preveč delala!
Jaz sem malo deloholika, pa potem vse opozarjam, da naj ne padejo v to! 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.2.2008 8:38:27   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

hm... mala nika bo po sposobnostih očitno ornk v vrhu naših malčkov..
no, sej to že dolgo vem...

pa čestitke za skorjašnjih 8 kg! user posted image  
vidiš, sej vama gre čist dobr!

Veseli me, da ste vse pošlihtal, tudi na jobu ti je očitno všeč!!!

Samo pazi, da ne boš zdaj preveč delala!
Jaz sem malo deloholika, pa potem vse opozarjam, da naj ne padejo v to! 

ja sej se trudim sam zdejle so po razprodajna znižanja pa inventure pa nova roba sej drug teden sem pa samo do ene 15h v službi po tem pa z mojo žabicouser posted image

Zdej pijem kavico posesala sem že in dala prat. Moram si še lase sfenat pol grem pa na pošto po novo bančno ob 12h pa začnem delat.

Ja služba mi je všeč delavnik malo manj ampak za prvo zaposlitev je kar ok sem zadovolna bomo videli če mi bodo konec februarja podaljšali pogodbo pa kaka bo plačauser posted image user posted image

No pridno čvekajte in cartajte svoje bušijeuser posted image ostale pa možekje in male nadobudneže

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 947
1.2.2008 8:45:24   
emaa
Važno, da je povprečno zadovoljstvo v redu, idealno ni nikjer, a ne shortyuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 948
1.2.2008 9:29:52   
Naja30
shorty, sem že razmišljala, kako se kaj imaš in vidim, da si zadovoljna. Super! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.2.2008 9:43:22   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Važno, da je povprečno zadovoljstvo v redu, idealno ni nikjer, a ne shortyuser posted image

ČE BI BILO IDEALNO BI BILO DOLGČASuser posted image ups črkeuser posted image

Drugače pa Naja3 držim pesti da bo drugi test z glukozo okuser posted image

No grem se sfenat pa cunje nest sušit pa na pošto k moram še pogodbo faksirat na občino da mi povišajo plačilo vrtca iz 37 na 74ojrovuser posted image

Lepo se imejte pa jutri pejte mal z vašimi piškimiški v maškare in najejte se krofkov, midve z mojo miško bova pa maškari v torek jutri bosta pa z možekom mal baico pa dedija obiskala za pusta hrustauser posted image

šibam lepo se imejte

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?