|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
29.1.2008 12:17:01   
Strawberrie Cherrie
Emamair čestitke!!! Urban je zelo lepo imeuser posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.1.2008 13:24:12   
essa411
emamair_ se pridružujem čestitkam user posted image

Sem ravno razmišljala - koliko od forumk december (ke/čki) 2006 vas pa je nosečih? Če nisem preveč firbčnauser posted image ... Ker doma nimam neta (in se takole švercam v službi) sem vas malo zgubila, še posebej, ko sem bila doma na porodniški. Carice ste, da ste se že odločile za še enega tako hitro. Saj jaz bi tud ampak je ta večna dilema -  imam službo za določen čas... in Lan je tako živahen, da bom rajši počakala še kako leto user posted image .  Ravno v nedeljo mi je pravila prijateljica, da je njen še ne tri letni sin, medtem ko je ona samo skočila po nekaj v kopalnico, transportiral 4 mesečno sestrico iz posteljice na kavč. Navihanci mali, le kaj se jim plete po glavi ...user posted image .

http://essa411.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 877
29.1.2008 13:30:11   
Naja30
Za enkrat sva dve user posted image  med nami, jaz in Vilma. Če se še kje kakšna ne skriva.user posted image
Midva sva se pa kar odločila za majhno razliko, čeprav je Tija tudi živahna deklica, pa bomo že. Čez par let boma pa uživala z možem user posted image

Jaz pa zdajle jem (aperitiv pred kosilomuser posted image ) hoferjev jogurt s koščki stračatele, njami kako je dober!user posted image
Morala sem to deliti z vami, ko pa imate skoz ene recepte na repertoarju user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.1.2008 13:35:36   
essa411
Res je Naja3. Kdaj pa bo veseli dogodek?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 879
29.1.2008 13:38:35   
Naja30
Pri nas bo okoli 21.maja user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.1.2008 13:49:32   
essa411
Super. Mene kar malo nostalgija daje po nosečnosti, sploh ko takole preberem, da je spet kera noseča.
Sam rojevat bi dala komu drugemu user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 881
29.1.2008 14:03:13   
Naja30
Veš, kako jaz pravim? Če je šlo noter, mora tud ven user posted image  Čeprav noter je šlo lažje, neboleče in predvsem je bil filing drug user posted image  (me nosi danes zapoznela luna).
Je pa res lepo spet čutiti brcike user posted image  Malo manj lepo je pa čutiti krče ponoči in se zbujat z zatečenimi prsti user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.1.2008 14:40:31   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

Sem ravno razmišljala - koliko od forumk december (ke/čki) 2006 vas pa je nosečih?
Zasanjana(je že mamica), Vilma, Naja, TejkaZ, razen če ni še kakšna v ilegali

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 883
29.1.2008 16:05:07   
Naja30
Aja, frufru imaš prav. Ampak jaz sem napisala samo aktivne dec. Te, ki se še oglašamo tukaj user posted image

Zdaj imam pa pavzo. Moja dva sta šla en krog, mene pa križ boli ko user posted image  Pol kasneje grem pa (z avtom) še po eno darilo v trgovino. In krof seveda!
Danes vam pa vsak del dneva raportiram?? user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 884
29.1.2008 18:28:58   
anckabancka
Evo, še ena nosečka se javlja iz ilegale... user posted image Pričakujemo pa že tretjo pikico in to konec avgusta.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 885
29.1.2008 18:42:11   
emaa
pol smo tvoje pisanje tam ob novem letu prav razumele. čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.1.2008 18:44:27   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Evo, še ena nosečka se javlja iz ilegale... user posted image Pričakujemo pa že tretjo pikico in to konec avgusta.

Ja, ja...smo te imele na sumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
29.1.2008 19:56:20   
crci06
Anckabancka - čestitke!!!user posted image  

Emamair, pa tudi tebi!user posted image
Ti vsaj lahko zvrneš kakšnega na ta račun, tudi teta postati ni kar tako!

Neposredna povezava do sporočila: 888
29.1.2008 21:14:31   
Naja30
Ančkabančka, še enkrat user posted image

Ema, ti pa res rukni kakšnega. Jaz še čakam na "postati teta" user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 889
29.1.2008 21:24:43   
frufru
Anckabanckauser posted image user posted image user posted image zdaj ti pa lahko čestitam, kako pa bodoče user posted image ?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.1.2008 22:09:58   
Barbk
No pa smo pregural še en internetni mrk...Tale je pa trajal, smo se vmes še mal potepal pa ni bilo časa...No in ko pridem nazaj sam lepe novičke, Anckabancka juhejjj za novo pikico, ki naj pridno raste pod tvojim srčkom. user posted image  Emamair tudi tebi čestitke za malega nečaka. Ja tudi biti teta ni kar tako. Pa kako jih imaš rad te male navihančke...Jah mojega 5 in pol mesečnega nečaka Maksija imam jaz tolk rada, je tak navihanček, pa tako rad papca...Ja in Manca ga prav obužuje, je tako nežna z njim... No, da se pohvalim, da je Manca v soboto prehodila cel stanovanje, pa v nedeljo tudi...user posted image ...in no končno lahko rečem, da je shodila. user posted image  Kar cel mesec nas je hecala s petimi koraki in bumf na kolena. Ja pa danes sem zatipala zgoraj zobek, ki je že skoraj cel zunaj, sam nimam pojma al je to 3 al 4.user posted image  Ima samo vse štiri enke in zdaj ta zobek.. Pa na desni strani tudi zgleda ven seka. Frčefelca noče ust odpret, da bi mal noter pošpegala kaj za en ji raste. Oh punce ko ste takole nosečke omenjal, priznam....tudi jaz si že želim še eno pikico...In tud to priznam, da sem prejšni teden bila kar mal razočarana ko je prišla user posted image . Nič grem mal za faks pogledat...imam v petek izpit...Pa lupčka vsem vam čvekicam in vašim lumpijem.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.1.2008 22:15:45   
frufru
Bravo Mancauser posted image user posted image user posted image  Našemu se še nič ne mudi, ga bolj druge stvari zanimajo. Se je danes dokopal do barvic in nam porisal vsa vrata. user posted image  K sreči, da ni začel pri stenah. Pa zdaj gruntam, če se tako malemu že lahko da kredo v rokeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.1.2008 22:37:04   
Barbk
Lovro je pa pravi umetnik...user posted image  Krede-če ne daje stvari v usta pomoje ni panike. Manca drugač skoraj nič ne daje v usta, sam voščenke so ji pa tolk dobre.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 893
29.1.2008 22:45:27   
Naja30
Barbk, a vi tud na dojenčku delate? Glede na to, da te je teta user posted image  razočarala s svojim prihodom?
Čestitke Manci za hojo, seveda user posted image

Sem ravno razmišljala, da vas vprašam, če svojim user posted image  že dajete za risat? Ko sem delala v vrtcu, smo tem tamalim prilepile velike pole papirja na tla in so imeli hudi zabavo!user posted image  Risali so pa z voščenkami. Samo tega se pa ne spomnem, ali je nevarno, če jih dajo v usta?user posted image
Tija večkrat vzame kej za pisat in se dela, da piše user posted image  tak da jaz ji bom verjetno kamlu dala papir in barvice ali voščenke.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 894
29.1.2008 23:04:04   
r1ta
Ančkabančka čestitaaaaam! Naj bo lepa nosečnost! Uživaj vsako sekundico, ker še tako rehitro mine teh čudovitih devet mesecev!

Manca = carica!user posted image user posted image user posted image

Risanje? Ja Ana že riše in sesa barvice, tako da je potem vsa frjolčna po obrazu in oblekah... Na tla ji najprej nalepim tiste plastične podloge, ki so namenjena za na mizo, da se prt ne popacka, potem pa ji na to prilepim papir. In se gremo čirulečarule...

user posted image

No mi še ne hodimo. Zdaj smo tako daleč, da že lahko sama stoji kar kakšne pol minutke, pa sprehajava se držeč samo za eno roko. Če ji dam pa obe gre pa tako hitro da jo komaj dohajam. Pa zelo rada čepi.user posted image  Je še tudi ne sama. Iz vilice in žlice se dela norca. Zdravje je pa še vedno tako-tako. Zame vsekakor nezadovoljivo.user posted image

Ekola, tole oddam da me spet ne vrže ven!

Nočko!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.1.2008 8:07:55   
crci06
dobro jutro!
Ja, nejc riše - ampak to tako, da nariše par krac, potem pa mora pokrivat flumastre.
In potem sva za kar nekaj časa dobra, ker on bi dajal gor in dol pokrovčke, mami mu pa ta čas na hitrco kaj nariše user posted image
z voščenkami še nisem probala - le z debelimi barvicami in pralnimi flomastri.
za voščenke bo moral lepo čičat v stolčku!!!
mogoče pa danes!

Barbk - bravo za odločitev - in SREČNO!
Saj bo!
Če ne ta mesec, pa naslednji, saj veš, kako to gre.

LP!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.1.2008 8:21:22   
Strawberrie Cherrie
U, Manca, četitke za hojouser posted image user posted image user posted image
R1ta, Ana je res prava princeskauser posted image user posted image
BArbk, super, da ste se odločili, da oste delali še na enem user posted image user posted image user posted image Pa avatar imaš tudi zelo lep!!
Same fine novice!

Ožbej tudi že riše - samo jaz mu dajem ta debele barvice. Voščenke - super zamisel!
Zdaj grem pa mojega iz postelje vrečt - so imeli včeraj en hokej turnir, pa je cel zaliman. Ga moram spodbudituser posted image user posted image , da se spravimo v Celje, da bomo nekje do pol dveh doma.

Lep dan!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 897
30.1.2008 9:14:49   
Strawberrie Cherrie
Hja, prejšni post sem pisala ob 8.20h, moj se do sedaj (9.10h) še ni uspel spravit user posted image user posted image user posted image
Pa kaj je z moškimi NOOO?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 898
30.1.2008 9:25:29   
emaa
Če ni treba vstatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 899
30.1.2008 9:43:53   
Vilma
O Ančka čestitke! user posted image  user posted image user posted image
Sta pa dobro zračunala, med vsemi bo razlika po leto in pol. user posted image  
Kaj pa je G rekel/a? Je kej kopliciral/a glede majhne razlike?
Upam, da se dobro počutiš, brez slabosti in da bo tudi do konca tako! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?