r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (28.12.2008 17:05:38)
|
Ja, takoj se je začela ven vlečt, češ da jo je bilo strah, kaj bo rekla njena mama, glede na to, da me še ne pozna in da nisma poročena, pa sem ji takoj rekla, da sem bila pol leta v NL in bi me kamot prišli obiskat ali pa poklicali na obisk, da me spoznajo, da se nisem skrivala. Potem jo je še strašno zanimalo kako so moji starši reagirali in sem ji povedala, da so bili neznansko veseli. Pa naj se požre! Torta? Ma ne, jaz sem se spravila delat tisto prevleko za torto, ki nekaj dni počaka na hladnem, ampak mi ni uspelo. Šele kasneje sem pogruntala, da mi v Evropi rečemo fondan(t) neke vrste glazuri, v ameriki pa rečejo temu rollfondant in to je tisto kar sem jaz hotela naredit. Skratka, zdaj imam v hladilniku eno kepo cukra, ki ni za ponucat. Več sreče prihodnjič! Torto sma pa za 1.1. naročila, za 3.1. jo bom pa sama naredila. Menda bo kar nutellina, za povrh bom pa dala ali ta fondant ali pa masleno kremo. Ma me vleče tale pekarija, bi kar začela pečt torte in ustvarjat. Spet sem nekaj našla, kar še ne znam in bi rada znala... Joj, ta moja radovednost! Včasih se mi zdi, da sem odvisna od raziskovanja same sebe in svojih zmožnosti. Nič čudnega ne bi bilo, če bi šlo pri tem še za samopotrjevanje da zmorem to in še več. Mah, čudna sem![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|