r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (23.12.2008 23:28:13)
|
No, da se javim še malo bolj na dolgo. Cel dan je bila norišnica. Noč sem prespala na pol, pa še to na kavču, ker je bil moj totalno nemiren (beri klatil po zraku med spanjem in smrčal), mene pa še vedno nos jezi in če ne morem dihat čez nos, se mi zdi, da se bom kar zadušila. Zato sem se umaknila na kavč in vsaj tam malo zaspala. Zjutraj smo jo mahnili v pekarno naročit torto za Ano (btw imajo toliko lepih tort, da kar ne veš kaj bi vzel) in smo se odločili za eno simpl okroglo, pisano, Ana si je pa sama izbrala na vrhu telebajske. Pa naj jih ima, če so ji že tako všeč. Jaz sem ciljala na npr. barbie torto, ampak njej so bajski bolj in. Drugače, mimogrede, zadnji teden dni je zakon film Finding Nemo in če slučajno ni računalnik z risanko že nažgan, me bo na to spomnila. No, popoldan, medtem ko je Ana spala, sem jaz šla na tržnico pa v center po par reči, da se bomo tudi sami trije med sabo obdarili (drugače imamo navado, da s taščo, tastom in stricom skupaj praznujemo in se obdarimo tako, da vsak dobi le po eno darilo). No Anika bo izjemoma dobila malo več daril. Zvečer smo šli pa v malo večji nakup v nekaj takšnega kot je Metro v Avstriji. Plenice (škatla s 120 plenicami) Pampers je 25 evrov in sva kar 2 vzela, pa pol še robčki za rito, pa cel kup drobnarij, malo čistil, pralni prašek... in eto ti ga na, pa je bil avto poln. Bi bilo pa strašno fino, če bi te plenice bile zadnje, potem pa kahlica. Takle, zdaj bom pa padla dol. Jutri me čaka pucarija, peglarija, ene kekse še morem dokončat, eh...
|
|
|
|