r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (4.12.2008 16:26:33)
|
O Bubacka, luštna je Stellica! A tako ona porihta svojega dojenčka?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mislim, da niso ušeska, ker je drugače okay, pač trma. Baje so otroci v tem obdobju v času prve pubertete, to sem zadnjič mimogrede slišala tukaj na Nizozemskem. No, jaz se bom pa danes užgala od dela. Zjutraj sta mi prišla dva mojstra tesnit okno v Anini sobi, ker je okoli zračnikov tako pihalo, da sploh nismo rabli sobe luftat. Poleti je še šlo, pozimi se pa ni soba zagrela tako kot bi se mogla. Zdaj sta zračnik vzela ven in tisto mesto zaprla. Zraven sta mi pa naredila totalni rokenrol. Potem pa peri zavese, jih suši, likaj, posesaj, pomij po tleh... in ko sem bila že ravno ogreta sem še vrgla dol zavese v dnevni sobi (ikeine, ki se naj sploh ne bi prale), jih odparala, da sem dobila palice ven (to so tiste butaste viseče zavese) in jih oprala na 40. Med pranjem so se mi štriki od vseh treh zaves seveda totalno zavozljali, tako da sem jih eno uro reševala. Potem pa še operi okna v dnevni in spalnici, zdaj me pa čakajo še te butaste zavese za zlikat in da nazaj napeljem tiste palice notri. Ma, saj nisem normalna. Čaka me pa še saherca za spečt... Kdaj in kako, mi ni jasno. Pfff...
|
|
|
|