r1ta -> RE: December(ke/čki) 2006 (3.12.2008 10:20:41)
|
Oooo ko sta luštna! Sicer je kos torte skoraj večji od njiju, pa nima veze! Sta mi naredila lušte! Ja Najaa, najprej je bila rdeča mišljena za božično večerjo, zdaj bo pa rozasta. Al pa bo rdeča za večerjo, pa rozasta za rojstni dan. Ne vem še... Ja moj_moj, 6 podlog : na prvi satenasti podlogi sta všiti še dve podlogi za volumen, nato sledi še ena satenasta podloga, nad njo spet podloga za volumen in povrhu krilo iz organce, katerega blago je v širino merilo 2x 140cm. Ko sem nabirala blago se mi je zdela znanstvena fantastika, če bom spravila reč skupaj, roke so se mi tresle, ko sem začela krilo šivat na životec, drisko sem dobila, ampak je nekak šlo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hudi so tile začetniški koraki. Ko bi imela vsaj eno ženskico, ki bi mi na enostaven način znala razložit te finese in me malo naučit kroje delat. Potem bi bila pa na konju. Sicer pa pravim, da mi vedno ko šivam, moji babici sedita vsaka na eni rami in mi šepetata, kako naj kaj naredim. Obe sta bili šivilji, tako da nekaj imam v genih...
|
|
|
|