Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile z EA 19.12.2007 13:21:22
|
|
|
|
ELMA
|
Mene pa zanima če se EA mora kaj doplaćat in če ga imajo v Trbovljah tudi?
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile z EA 19.12.2007 16:38:11
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jaz sem rodila z EA,super,res nobenih bolečin.No,jaz sem jo dobila malo kasneje,ker smo čakal anastezista,sm rojevala ponoči.Lahko bi jo dobila takoj(ko so me pregledali,sem že bila odprta 4 cm),tako,da sem poskusla vse..naravni popadki(mene je full bolel),EA sem imela 2 uri(lahko bi igrala karte,ne boli ama nič,samo čutiš kje pritiskaš ),no pri meni se je zaradi preozke medenice in visoke prečne lege,končal porod z CR,...tako da sem poskusla vse..na koncu preden sem odšla na CR,smo poskusl še iz umetnimi popadki,če bi šlo naravno. Tako,da sem poskusla vse variante .. Priporočam EA,meni je anastezistka,ko je ustavljala kateter zagotovila,da sem se dobro odločila.Mene ustavljanje katetra ni nič bolelo. LP.
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile z EA 19.12.2007 20:58:01
|
|
|
|
ELMA
|
Pa ste rodila vTrbovljah ali v Ljubljani?
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile z EA 20.12.2007 6:24:23
|
|
|
|
Tanayya29
|
V kranju.Mislim,da v lj in trbovljah se težko karkoli dobi...
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile z EA 20.12.2007 10:23:36
|
|
|
|
Sophie1
|
nayya, od kdaj pa je EA tudi v Kranju? Kakšni so "pogoji", da jo dobiš? Je kakšno predavanje?
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste rodile z EA 20.12.2007 11:42:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
Sophie moraš na nek posvet,h anasteziologu,en papir podpišeš in to je vse.Aha pa plačat moraš 175 e.Jaz sem prišla rodit brez papirja,ga nisem vzela s seboj,oz.sm ga nekam založila,pa sem zaprosila zanjo,pa sem jo vseeno dobila. Najbolje,da pokličeš v P. in vprašaš. LP.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?