Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 14:01:22
|
|
|
|
Natas@
|
Naš pa kar naprej spi, ponoči 2x po 5 - 6 ur, potem pa še čez dan večkrat po uro. Tako, da verjetno polna luna ni, ali pa na našega tako deluje. Lp in se slišemo.
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 14:16:04
|
|
|
|
mehurčica
|
Danes je na koledarčku narisana lunica in sicer pol lune obrnjene v desno. Kaj pa to pomeni pa nimam pojma.:ups:
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 14:34:29
|
|
|
|
Pupica
|
mehurčica na mojem koledarju je v obliki črke C kar pomeni, da Crkuje in prihaja mlaj. Kadar pa ima trebušček kot črka D se pa Debeli in bo polna luna. Drugače pa tale današnja ful vpliva na mojo princesko. Že dva dni je slabe volje in nergava. Pa zelo veliko spi9nebesama mami več časa:)
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 14:52:48
|
|
|
|
kiki.l
|
Če imaš občutek da je luna prižgi svečo. Pri meni se vedno obnese. :)-:ups:
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 16:33:55
|
|
|
|
Pupica
|
kakšno svečko?:zmeden::zmeden::zmeden:dišečo?navadno* kam jo postaviš?:zmeden:
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 16:34:18
|
|
|
|
mehurčica
|
Ja, v obliki črke C je.:) Moj miško je danes spet spal do 9h, torej 13 ur, ob 6h mlekec. Prej pa je spal 3 ure v enem.:bravo: Zgleda, da je luna tudi nam tokrat naklonjena.:)
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 3.1.2005 16:46:15
|
|
|
|
Pupica
|
pravijo da če luna Crkuje, in bo mlaj, so ljudje bolj mirni. Če se pa debeli in je polna so pa nabiti z energijo... Naša že 2 dni samo spi al pa se joka:zmeden:. S zbudi in nasmejčka pol pa plane koj v jok, samo mislim, da jo bolj zobki matrajo:(, pa taka mirna je... :kuza:
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 4.1.2005 9:39:07
|
|
|
|
kiki.l
|
Jaz dam navadno svečo na okno. ponavadi eno, če pa se mi zdi, da je vpliv zelo močan, pa še kakšno. Do zdaj se je vedno obneslo. :muca:
|
|
|
|
Ali je mogoče polna luna??? 4.1.2005 10:35:39
|
|
|
|
Pupica
|
no bomo poizkusili:)- tko al tko sem pristaš sveč.Moj pravi, da nej vsaj v spalnici pazim, da nam vse zažgala, ker dost krat zaspim in pozabim ugasnt:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?