|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opozorilni znaki ss
3.1.2005 13:12:11   
Teya
rada bi vas vprašala, tiste, ki že imate za sabo kakšno slabo izkušnjo, kakor je ss ali podobne težave, ali ste imele kakšne opozorilne znake in kdaj je do žalostnega dogodka prišlo....predvsem me zanima, kdaj se je vse končalo za tiste, ki opozorilnih znakov niste imele?
čist sm panična....še skoraj 2 tedna imam do 1. pregleda in slabo izkušnjo za sabo....
10 dni mi je bilo tako slabo, da sem komaj živela, zdaj pa se zadeva počasi umirja, pa naj bi šele 8 teden začela...seveda...PANIKA! kakšne izkušnje tudi s tem?
full hvala in srečno vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   opozorilni znaki ss
3.1.2005 13:18:13   
Anonimen
Teya koliko ti je slabo nima nič opraviti s ss. Upaj, da si srečka in ti ne bo slabo vse mesece.
Prvi znaki ss so bolečine, krči in krvavitve.
Brez panike. Bolje je, da ne greš prezgodaj na pregled, ker se takrat na UZ še velikokrat nič ne vidi, pa so mamice zato potem še bolj razočarane.
Ne bodi nervozna, zdaj uživaj.
Če ti je ss namenjen, ga namreč tudi G ne bo mogel preprečiti.
Želim ti lepo nosečnost, pa enega zdravega, dišečega :duda:!

Alja

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   opozorilni znaki ss
3.1.2005 13:47:34   
Vrtnica1
Ja, se strinjam z Aljo, slabost je prej znak nosečnosti in ne tega, da nosečnosti ne bi bilo več.
Ss pa res spremljajo ali bolečine (krči) ali pa krvavitve, vsaj ponavadi je tako.
Sprosti se in uživaj v 9nebesa.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   opozorilni znaki ss
3.1.2005 16:38:36   
pravljica
kaj pa po 12. tednu? so kakšni znaki, da ni več srčka?

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   opozorilni znaki ss
3.1.2005 20:18:18   
Erdbeere
Pri meni tud ni bilo srčka...in po skoraj 14. dnevih tudi še vedno ni bilo ploda...o kakršnihkoli krčih in bolečinah ne duha ne sluha...samo krvavitev in na koncu zelo zelo močna krvavitev....kot bi sod s pipo odprl...tko da če tega ni skoraj mislim da ni nič narobe

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   opozorilni znaki ss
4.1.2005 11:51:07   
Teya
hvala punce!
tud sama sem imela septembra meseca abrazijo in pred njo zelo rahle krvavitve....zdaj sem totalno prestrašena zaradi tega....in vsak dan s strahom checkiram hlačke....čeprav pa morm priznat, da so velike razlike med tokratnjo nosečnostjo in prejšnjo....saj sem prejšnjo imela full bolj prizanesljive znake nosečnosti....tko, da upam, da ne bom spet razočarana....
hvala vam še 1x!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?