opozorilni znaki ss (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Teya -> opozorilni znaki ss (3.1.2005 13:12:11)

rada bi vas vprašala, tiste, ki že imate za sabo kakšno slabo izkušnjo, kakor je ss ali podobne težave, ali ste imele kakšne opozorilne znake in kdaj je do žalostnega dogodka prišlo....predvsem me zanima, kdaj se je vse končalo za tiste, ki opozorilnih znakov niste imele?
čist sm panična....še skoraj 2 tedna imam do 1. pregleda in slabo izkušnjo za sabo....
10 dni mi je bilo tako slabo, da sem komaj živela, zdaj pa se zadeva počasi umirja, pa naj bi šele 8 teden začela...seveda...PANIKA! kakšne izkušnje tudi s tem?
full hvala in srečno vsem!

Anonimen -> opozorilni znaki ss (3.1.2005 13:18:13)

Teya koliko ti je slabo nima nič opraviti s ss. Upaj, da si srečka in ti ne bo slabo vse mesece.
Prvi znaki ss so bolečine, krči in krvavitve.
Brez panike. Bolje je, da ne greš prezgodaj na pregled, ker se takrat na UZ še velikokrat nič ne vidi, pa so mamice zato potem še bolj razočarane.
Ne bodi nervozna, zdaj uživaj.
Če ti je ss namenjen, ga namreč tudi G ne bo mogel preprečiti.
Želim ti lepo nosečnost, pa enega zdravega, dišečega :duda:!

Alja

Vrtnica1 -> opozorilni znaki ss (3.1.2005 13:47:34)

Ja, se strinjam z Aljo, slabost je prej znak nosečnosti in ne tega, da nosečnosti ne bi bilo več.
Ss pa res spremljajo ali bolečine (krči) ali pa krvavitve, vsaj ponavadi je tako.
Sprosti se in uživaj v 9nebesa.
Lp, V. :rozica:

pravljica -> opozorilni znaki ss (3.1.2005 16:38:36)

kaj pa po 12. tednu? so kakšni znaki, da ni več srčka?

Erdbeere -> opozorilni znaki ss (3.1.2005 20:18:18)

Pri meni tud ni bilo srčka...in po skoraj 14. dnevih tudi še vedno ni bilo ploda...o kakršnihkoli krčih in bolečinah ne duha ne sluha...samo krvavitev in na koncu zelo zelo močna krvavitev....kot bi sod s pipo odprl...tko da če tega ni skoraj mislim da ni nič narobe

Teya -> opozorilni znaki ss (4.1.2005 11:51:07)

hvala punce!
tud sama sem imela septembra meseca abrazijo in pred njo zelo rahle krvavitve....zdaj sem totalno prestrašena zaradi tega....in vsak dan s strahom checkiram hlačke....čeprav pa morm priznat, da so velike razlike med tokratnjo nosečnostjo in prejšnjo....saj sem prejšnjo imela full bolj prizanesljive znake nosečnosti....tko, da upam, da ne bom spet razočarana....
hvala vam še 1x!

Stran: [1]