Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 7:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Al bina, jaz pa še čakam slikce . Živka, kaj pa tebe daje ? Izi, punčka, počak, da se zrihtam
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 8:52:29
|
|
|
|
cmokec
|
Punce, kje pa imajo dobro ponudbo korzet variant, ker res lepo izgleda. Ker slike je tolk lahko najdet, trgovina je pa drug pojem.
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 10:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Cmokec, tam na unem linku od enega foruma pipe, da je v Nami še največ moćžnosti, da se to dobi Tako nekako, čeprav niti tam ni ziher. Al bina, kdaj pa bo ta slika?
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 10:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Cmokec, tam na unem linku od enega foruma pipe, da je v Nami še največ moćžnosti, da se to dobi Tako nekako, čeprav niti tam ni ziher. Al bina, kdaj pa bo ta slika? Ne vem, mogoče proti večeru, če jo bom znala gor dat, drugače pa v bližnji prihodnosti. zdaj samo še ne vem ali si naj dam ta črn širok pas tik nad pas od hlač ali višje, skoraj pod joške, kot ga ima nivess? Ker če ga dan tik nad pas, mi potem zadaj pas od hlač ven uhaja, pa mi bo šlo na živce, če pa bo višje, pa ne vem, kako bo izgledalo? To še nisem probala. No, saj na koncu možno, da ga sploh gor ne bom dala, da me ne bo preveč oviral.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 11:22:45
|
|
|
|
riders
|
Madonca, ženske, ste me sprovocirale z vsemi temi slikami, da sem šla včeraj še jaz v šoping in zapravila čez 200€ za stvari, ki jih v bistvu ne rabim Drugače pa - od vseh slik mi je najboljša una od Nives z belo srajčko in črnim širokim pasom. A mislite, da bi to šlo tud na take, ki imamo kakšno kilco preveč al je izključno za suhice?
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 11:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Madonca, ženske, ste me sprovocirale z vsemi temi slikami, da sem šla včeraj še jaz v šoping in zapravila čez 200€ za stvari, ki jih v bistvu ne rabim Drugače pa - od vseh slik mi je najboljša una od Nives z belo srajčko in črnim širokim pasom. A mislite, da bi to šlo tud na take, ki imamo kakšno kilco preveč al je izključno za suhice? Jaz nisem suhica, ampak imam lep pas. No, da se ne bo slišalo, da se hvalim, ampak je res, tako da mi lepo pride. Samo še vedno ne vem, ali ga naj dam takoj nad rob hlač ali bolj gor pod joške tako kot nivess.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 11:46:35
|
|
|
|
ery
|
Al Bina slikaj se, pa ti bomo povedale, kaj je boljše... sam še jaz eno vprašanje, na kratke oprijete črne hlače, pašejo kratke stvari a ne? ne, kake tunike ozke, ki pridejo čez rit?
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 11:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
sam še jaz eno vprašanje, na kratke oprijete črne hlače, pašejo kratke stvari a ne? ne, kake tunike ozke, ki pridejo čez rit? Pojma nimam, bo morala ktera odruga odgovort.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 12:03:56
|
|
|
|
ery
|
Ja prosim, da ne odpiram druge teme, ali paše na črne kratke hlače do kolen, oprejeza tunika, ozka vijolična -črna, (je lepa ful) , pa ima širok črn pas?? Hvala bejbe....
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 13:14:19
|
|
|
|
solatja
|
al bina, pas daš tja, kjer se ti zdi, da bolj paše in kjer se ti boljše počutiš. lahko ga imaš nižje, direkt pod prsi ga pa jaz ne bi tlačila, če se ti pa zdi boljše, pa kar. men se zdi, da tiste z manjšim oprsjem ne moremo nositi korzetov, ker se s tem še bolj poudari njihovo majhnost. korzeti na ženskah z malim oprsjem so mi mimo - še celo na tistih s "srednjim" oprsjem lahko zgleda to še manjše (kot je mela zadnjič enkrat tista pri družinskem dvoboju). korzet optično zmanjša oprsje. zato mi pa tud tista dva korzeta od Tiamo na strani 5 nista všeč, predvsem prvi, ker še poudarja njeno malo oprsje (pa še črn je). sem se čist zadebatirala v oprsje in korzete. al bina, torej nekam na sredino ery, po mojem mnejnju paše.
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 13:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Ja prosim, da ne odpiram druge teme, ali paše na črne kratke hlače do kolen, oprejeza tunika, ozka vijolična -črna, (je lepa ful) , pa ima širok črn pas?? Hvala bejbe.... Če je tunika, čez rit, potem ne paše, ker ti zmanjšajo noge tiste hlače do kolen. Če pa je tunika do pasu, pa ok.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 13:27:21
|
|
|
|
srki
|
Joj, sem pa neučakana, da veš. Ampak je fajn tale tema, človk marsikatero idejo dobi.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 14:10:02
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ampak je fajn tale tema, človk marsikatero idejo dobi. Ja, a ne, pa tud tošl je kmal bolj prazen
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 18:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim, je danes dan za metek Alba, se že pripravljaš?
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 19:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Če se ne motim, je danes dan za metek Alba, se že pripravljaš? Ja, samo je pas odpadel, se mi zdi. Best frendica, čigar okus ponavadi občudujem, je rekla, da bi šla raje brez. No, na koncu, po desetem gledanju, je rekla, naj ga imam, samo ji ni potegnilo. Zdaj bom šla verjetno brez
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 19:34:34
|
|
|
|
Raho
|
Hočemo sliko!
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 7.12.2007 20:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A slikce ni še?? Smo firbčne.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 7:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene, zmečkane in z mačkom. pa n bude sile, sem se morala šparat še za danes, ko imamo punce silvestrovanje Ni sllikc, saj ni bilo kaj slikat, srajca pa kavbojke, pa make up, pa nakit. Za vas čisto vsakdanje, samo moj je pa debelo pogledal, ko me je videl Sem mu bila všeč.
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 7:59:18
|
|
|
|
Marogica
|
No, lepo...je pa vseeno malo škoda, da ni slikice.....
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 8:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
O pa ti še danes nadaljuješ kariero, sem ti fauš. Danes pa si še pas daj okoli, da vidiš kolko bo šele debelo pogledal stari Joj, zdaj sem se spomnila. A veš da sem te sanjala alba. Bila si nizka in imela si ful široke kavbojke. S sinom si prišla v mb in sin je bil tak priden, lepo vzgojen otrok. Ti pa si tudi bla tak ne znam opisat..tak dobra do njega, dobre volje ful.
< Sporočilo je popravil nivess -- 8.12.2007 8:08:43 >
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 8:15:23
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Za vas čisto vsakdanje, samo moj je pa debelo pogledal, ko me je videl Sem mu bila všeč. ------------------- Ja, pol pa bi rekla, da hočeš starega podžgat.. , bi te tak uštimali tu gori, da te ne bi samo gledal .. P.S.: Drugače pa u redu, da se nisi nekaj nakranclala !
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 8:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, zdaj sem se spomnila. A veš da sem te sanjala alba. Bila si nizka in imela si ful široke kavbojke. S sinom si prišla v mb in sin je bil tak priden, lepo vzgojen otrok. Ti pa si tudi bla tak ne znam opisat..tak dobra do njega, dobre volje ful. Edino, kar si narobe sanjala, je to, da sem bila nizka, drugače 175 cm. Vse ostalo je čista resnica
|
|
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 8:26:32
|
|
|
|
cmokec
|
Samo, da si se imela dobro.
|
|
RE: Rada bi res dobro zgledala 8.12.2007 8:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne koliko nakit naredi? Če bi bila brez, bi bilo gotovo čisto nekaj drugega. No, samo da si se fino imela.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?