solatja
|
ja, bleščicam v laseh bi se tudi jaz odpovedala, ker so mi cukr od cukra s cukrom... res kičasto do konca! do dekolteju še nekak, ampak na laseh pa ne. moj okus, pač. torej, eno vprašanje: rock koncert se meni precej izključuje s fensi fešto po njem in razen če nisi navajena biti po 5 ur skupaj v čevljih na peto in totalno zrihtana, ti svetujem, da se po koncertu preoblečeš (sploh, če se misliš dret in plesat, ti bo sveža garderoba prav prišla). v tem primeru je treba sam to pazit, da se ne bo preveč vidlo, da si se preoblekla. za koncert: kavbojke, kako majco (oprijeta, malo poseben potisk ali kaj takega - nič preveč vpadljivega) in čez oprijet rekelc, lahko tudi kako jopo, če imaš kaj pravega, pa neopazne superge ali bulerje. po koncertu si preoblečeš majico in jo zamenjaš z drugo majico ali še boljše tuniko (mislim, da je tunika namenjena temu, da skrije "nepravilnosti": trebuh, rit), ker je zelo ohlapna. lahko tudi ohlapnejši top. čez daš isti rekelc (če kdo obrajata menjavo, rečeš, da ti je bilo ful vroče in da se nisi več dobr v tistem počutila, in da si tuniko vzela s sabo za vsak slučaj), obutev zamenjaš za lepše čevlje na peto. nakit izbereš tak, ki paše na oba zgornja dela : kaki uhani in/ali verižica (prstani meni osebno niso preveč všeč), lahko tudi opaznejši (večji in bolj pisani), če je ostalo bolj enobarvno. make-up: na barvo las in oči: zlati toni na vekah (l'oreal ma eno ful dobro senčilo, ki se preliva v več odtenkov, heligraphic se mu reče, se mi zdi, pa tak rdečkast zgleda), lahko močnejši, skoraj nujno s črno črto, mogoče celo rjavo (rock koncert) in črna maskara, manj opazna zlata šminka ali glos. puder mi je že samoumeven, pa kej za poudarit lica, tudi v zlatem / rjavem odtenku. lasje: glasujem za igrive, mogoče čisto malo navite, da zgledajo kot naravni, pa mal gela gor, da mal stran stojijo, da niso čist ob obrazu, ker praviš, da te moti). ravnih las ne bi dala, razen če bi imela kako ful dobro špango, ki bi se pa nujno morala ujemat z nakitom. moja predstava je torej taka, da naj bo garderoba temnejša (hleče: temno mode, sive, črne), majica in tunika/top tudi (kaka temno zelena, olivna, črna z vzorcem itd.) pa potem zraven kak opaznejši nakit v barvi školjk. deluje fajn tako za na koncert kot tudi precej elegantno zna delovat. kaj praviš?