Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Moj oče je želel, da bi bil fantek, ker dve punčki s sestrine strani sta že. Me ni motilo to, sedaj je srečen, ker ima vnuka, ki ga bo učil igrati nogomet ( ja, je še v formi ) Me je pa motilo to, da vsakemu ko si povedal, noseča sem, oh a bo punčka ali fantek, kakšno ime boš dala, grem stavit, da bo ta spol, .... To mi je šlo na živce Zdaj ko imam otroka, pa lapajo, ko da je njihov Angel_Rebelde, kakšna vprašanja pa bi si ti želela? Te moti, da si ali kako? Jaz sem tudi prijateljico vprašala, kakšna imena ima izbrana, ko je bila noseča in ona mene sedaj enako sprašuje... pa se mi to zdi normalno vprašanje. Meni se namreč ta vprašanja in diskusija o tem, kaj bo ipd. zdi del tega čara nosečnosti. Mislim, da imam pravico, da povem, kar mene moti. In mislim, da ni olikano, da vsakič, ko so me srečali, a že veš, kateri spol bo. To ni važno. Res je, da sem bolj navijala za punčko, kot fantka, zdaj po porodu pa sem srečna bolj kot nikoli. Glede na to, da vsako kaj moti, mene moti to... Jaz druge ne sprašujem, kakšnega spola bo. Če imajo v interesu povedati, bodo povedali sami, če ne, pa počakamo do rojstva.
< Sporočilo je popravil Angel_Rebelde -- 9.12.2007 18:58:01 >
|