|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je res tako važen spol
6.12.2007 12:16:55   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Komentar moje tašče, ko sem povedala, da bo tudi drugič fantek: A že spet fant? WTF



Komentar moje tašče je pa bil:Saj sem vedela ,da ne znate fantka naredit!

Naj povem ,da bi lahko moja "Preljuba" tašča bila vesela ,da bo tokrat zdrava punčka ,kar je pokazalo na AC ,saj kot veste je za nas že huda preizkušnja(izguba 11mesečne Ajše in potem še izguba fantka v 16tednu nosečnosti).

Važno je ,da smo mi trije sedaj srečni in veseli ,se imamo radi in da se nam kmalu pridruži naša punčka.To največ šteje.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Je res tako važen spol
6.12.2007 12:46:51   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: *Snežinka*



Res je to samo moje mnenje, ampak priznajte, da je najbolj smešna fora, ko ti nekdo reče JA KAKO BOSTE PA POTEM STVARI KUPILI? JAOOOO takrat pa jaz kar ošpice dobim. Sicer je pa itak malo smešno videt punčko, ki do svojega tretjega leta pozna samo roza barvo. Se mi kar smili.






se podpišem pod to...moram pa rečt da sem jest vpašala za spol in vem kaj nosim..vendar pa tega okoli ne trosim...vsi me sprašujejo isto kot vas..kaj bo kako ime bo..pa take..vendar nikomur še nisem povedala kaj nosim in tudi nebodo vedeli dokler user posted image ne bo tu..

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 12:47:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Je res tako važen spol
6.12.2007 12:56:40   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zdaj ko imam otroka, pa lapajo, ko da je njihov user posted image user posted image user posted image



user posted image taki so najhujši... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Je res tako važen spol
6.12.2007 12:57:27   
*Snežinka*
Ampak res. Ko bereš take, kaj vse slišite ženske od svojih tašč. user posted image  Me prav zanima, kaj bo moja rekla ... Zaenkrat pravi, da ji je vseeno, sam da je zdravo.

Sicer pa mi je velikokrat kar hudo, ker tašča namreč živi nad nama, ampak me še nikoli ni vprašala kako sem pa če kaj rabim. Pa je vedla, da mi je bilo na začetku kar slabo pa da nisem bila ravno pri volji za kaj. Malo žalostno no, mislim da nosečke kar potrebujemo pozornost in pomoč, predvsem pa lepo besedo, ne pa take ... "sej sem vedela, da ga ne znate naredit - fantka" in podobno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Je res tako važen spol
6.12.2007 13:52:18   
Marusah
Mi bomo tudi dobili še enega user posted image . Moj mož ima že od prej dva fantka, tako, da bom blažena med moškimi user posted image  Štiri dece pri hiši - meni se bo znešalo user posted image user posted image user posted image  Smo tudi na začetku vsi bolj navijali za pupiko - malo spremembe... Ampak sedaj vsi nestrpno pričakujemo našega korenjaka.

Pri vas tašče vsaj kaj komentirajo, mene moja še enkrat ni vprašala kako se počutim, če je vse vredu z nama ali kaj bomo imeli - ko, da nisem noseča. Grem čez dva meseca rodit, pa še sedaj ne ve, da bomo imeli še enega user posted image  user posted image  

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 18:44:51   
lidija***
Jaz imam dve punčki. Obakrat sem vprašala za spol, ker sem to želela vedeti. Sedaj, ko sem tretjič noseča pa bi kar rajši še eno punčko, ko se mi zdi, da z fantki sploh ne bi znala... No kar bo pa bo..oz. kar je pač je. Glede roza barve pa ni problem do tretjega leta, večji problem je po tretjem letu, ko jim je tako zeloo všeč!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 18:47:42   
malecka
Vseeno, sam da je zdravouser posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 18:53:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Moj oče je želel, da bi bil fantek, ker dve punčki s sestrine strani sta že. Me ni motilo to, sedaj je srečen, ker ima vnuka, ki ga bo učil igrati nogomet ( ja, je še v formi ) user posted image

Me je pa motilo to, da vsakemu ko si povedal, noseča sem, oh a bo punčka ali fantek, kakšno ime boš dala, grem stavit, da bo ta spol, .... To mi je šlo na živce user posted image

Zdaj ko imam otroka, pa lapajo, ko da je njihov user posted image user posted image user posted image



Angel_Rebelde, kakšna vprašanja pa bi si ti želela? Te moti, da si user posted image ali kako? Jaz sem tudi prijateljico vprašala, kakšna imena ima izbrana, ko je bila noseča in ona mene sedaj enako sprašuje... pa se mi to zdi normalno vprašanje.  Meni se namreč ta vprašanja in diskusija o tem, kaj bo ipd. zdi del tega čara nosečnosti.






Mislim, da imam pravico, da povem, kar mene moti. In mislim, da ni olikano, da vsakič, ko so me srečali, a že veš, kateri spol bo. To ni važno. Res je, da sem bolj navijala za punčko, kot fantka, zdaj po porodu pa sem srečna bolj kot nikoli. Glede na to, da vsako kaj moti, mene moti to...

Jaz druge ne sprašujem, kakšnega spola bo. Če imajo v interesu povedati, bodo povedali sami, če ne, pa počakamo do rojstva.


< Sporočilo je popravil Angel_Rebelde -- 9.12.2007 18:58:01 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 19:15:37   
kekec in mojca
Meni se  vprašanja v smislu, če že veš za spol, sploh ne zdijo tako napačna. Jemljem jih pač v smislu, da se zanimajo še za nerojenega otroka.

Drugače pa, sama vem za spol, čeprav tega nisem želela. Vendar ne ve nihče drug, niti moj mož ne (on noče vedet). Enako je bilo v prvi nosečnosti. Drugim pač povem, da sama vem, ampak oni bodo pa izvedeli, ko se bo dete rodilo. Tudi glede imen sem dala nekaj različic, potem pa se bomo odločili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 20:53:52   
Lianna
No jst pa priznam da si želim punčko. Nekako se ne vidim s fantkom. In glede na to da si želim samo enega otročka upam da bo ta punčka.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 22:08:58   
Ajvy
Mene pa je samo zmotilo, ko so me spraševali: KAJ boste pa imeli...pa sem ji smo vljudnoo popravila: KOGA....potem pa odgovorila, da bo presenečenje....eni so verjeli, drugi ne...midva nisva do konca vedela in tako nama je ugajalo...sem bila bolj pa najbolj vesela, ko je bilo vse v redu....drugo niti ni pomembno....zdravja se ne da kupit.....

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Je res tako važen spol
9.12.2007 22:09:04   
Rubin.
Mene vprašanja kaj bo in kako mu/ji bo ime ne motijo. Sem v prvi nosečnosti želela vedeti kaj bo in ko sem bila 100% sva ji z možem tudi izbrala ime in se z njo pogovarjala, kot da bi bila že tu, mi sploh ni bilo dolgčas user posted image . Me je pa prizadela mamina negativna reakcija, ko sem ji povedala da bomo imeli punčko in kaj je rekla: no potem pa še hitro enega fantka. Halooo,  mala mis se še ni niti rodila! No sedaj v drugo tudi želim vedeti kaj bo. Pa me zadnjič znanka vpraša kaj si želim, pa jaz kot iz topa punčko. Pa ni mogla vrjet, a še eno, a ne bi raje par? Pa kako si vse mame želijo fantke. Sem jo na koncu,  ko mi je že pošteno stopla na živc, rekla no sej sta samo dve možnosti kaj bo.
Evo to pa mi gre na živce, da me nekdo prepričuje v fantka, pa da mora sedaj bit fantek.
Pa to da vem, če bo fant bo mama delala ful razliko ipd....
Držim pesti za user posted image .

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 7:39:51   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

No jst pa priznam da si želim punčko. Nekako se ne vidim s fantkom. In glede na to da si želim samo enega otročka upam da bo ta punčka.


Tako sem tudi jaz razmišljala v prvi nosečnosti, pa sem dobila fantka - in veš kaj, zdaj ga ne bi zamenjala za nobeno punčko na svetu. user posted image Fantki so pač mamini, punčke so bolj atijeve. user posted image

Poleg tega, da se nisem videla s fantkom, sem se spraševala, kako ga bom znala vzgajat, pa negovat, pa bla bla bla, tisoč vprašanj. Seveda brezveznih in nepomembnih. Ko se otrok rodi, ti je itak vseeno, kaj je. Tako kot okolici. Vsi jih imajo radi, ne glede na reakcije, ki se pojavijo ali ob novici, da si noseča ali pa ob novici, da je  user posted image ali user posted image .

Vem, da si moja tašča želi punčko, pa če bo slučajno fantek, bo tudi vesela. In ga bo razvajala v neskončnost. Ampak punčko si bo pa zmeraj želela, tako ali drugače. Mojim staršem je bilo vseeno že v prvo, tudi zdaj jim je. Samo, da je zdravo dete. user posted image

Še nekaj - vsak ima kdaj kje kakšno skrito željo, ki je totalno nerazumna. Pamet ve, da je nesmiselna, srce pa močno utripa zanjo. In potem slednji nadvlada nad razumom, zato ob novici, da se vaša želja ni izpolnila, nerazumljivo reagirate. Se vam še nikoli ni kdaj takšnega zgodilo in ste potem to obžalovali? Enako je pri vseh starih starših, ki jih tudi kasneje - verjemite, skrivaj ali ne - grize kriva vest zaradi svoje bedaste reakcije.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 10:44:31   
slovenka
no, saj meni je tudi čisto mimo navijanje za določen spol, kot sem že rekla, pa se mi ne zdi nič narobe, če ljudje vprašajo, kaj bo - ko nas vidijo s trebuhi. Jaz pač mislim na vse tiste čakajoče, ki se tako dolgo trudijo zanositi, pa ne morejo - verjetno bi jim bil najmanjši problem poslušati takšna vprašanja. Tako da jaz si mislim, da sem ful srečka, da sem tako hitro in brez težav zanosila, tako da me sedaj težko kaj spravi ob živce.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 10:51:16   
Naja31
Ma, kaj ste vse res tok občutljive, al' kaj?
Doma imamo enega fantka, drugi je na poti. Vsi sprašujejo kaj bo, jaz povem, dol mi visi za njihove pripombe. Kaj mene briga kaj si oni mislijo, še manj pa se sekiram zaradi tega.
Pa če vprašajo kdaj bo pa punčka, pa rečem,d a v tretje. In grem naprej.

Da bi se za pripombo vsake leve sosede, ali pa tašče (ki je full navijala zdaj za punčko, ampak je bila tudi zelo, zelo vesela, ko je izevdela, da bo fantek) sekirala, ker ji ni všeč spol še ne rojenega otroka, mi še na misel ne pade.  


(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 13:21:01   
najsi
Mene sploh ne moti da me sprašujejo po imenih in tud me ne bo motlo, ko me bodo spraševali če vem kaj bomo meli.
Bolj me moti to, ko mi nabijajo ja ti boš pa ziher poba mela, ker to pa to, pa ker tak nosiš, pa bla bla bla...... mislim ej, noseča sm komi 11 tednov, pa so že vsi neki pametni......to je meni za popuser posted image  

Jst sploh vprašala ne bom kaj nosim pod srcem, ker mi je vseeno kaj bo.....v vsakem primeru bo moje in ga bom imela enako rada.....Pa tud ful lepo bi mi blo šele na porodni mizi zvedet kaj sm rodila.

_____________________________

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 13:37:35   
lex
mi smo jih pa tako lepo zaj***** imamo par, fantka in punčko, pa smo po hitrem postopku naročili še enega, sedaj se pa vsi sprašujejo kako to, če pa že imamo par. ja pa kaj? midva sva se odločila, da bova imela 3 spol itak ni važen, sva ga vedela pa tud povedala, o imenih so padali komentarji, še posebej pri Alini, pa ji je Aleks izbral ime in to je njegova sestrica pa se je on tako odločil.

ja ljudem nikoli nič ne paše, zato se midva ne ozirama na njih in sva zato extra pri celi žlahtiuser posted image . najbolj smešno je ko sta oma očeta bila tako pametna pri prvih dveh, kako se vzgaja, moj je solil pamet njegovem, češ da se je moj mož zgledoval po njem ko ima par, on pa ne,..... sedaj pri tretjem pa nimata se za vun metat, ker imatra vsak po 2 in sedaj nama solita pamet kako bo Alina zapostavljena,.... čist brezveze, kot da človek lahko vzgoji samo 2 otrokauser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 13:44:55   
Anonimen
jaz sem 3 dni pred porodom sosedo prepričevala, da bo res punčkauser posted image
me vidi pred blokom in mi reče:
"A bo sine?"
jaz- ne user posted image  bo
"ne, ne, sine bo!"
jaz- ne, punčka je!
" Pa maš tak trebuh, da je sigurno user posted image !"
- potem ji pa njena hči pove, da zagotovo vem, da bo punčka!
Potem je pa samo čudno gledala (moj trebuh)- ker kao ni bil pravilne oblikeuser posted image

Drugačeme pa ni motilo, če so me spraševali kaj bo?, glede imena me je že bolj motilo- ampak samo zato, ker ima pač vsak svoj okus in se mi ni dalo poslušati pripombuser posted image  pa še vsake 14dni sem si premislilauser posted image
Mene je najbolj motilo božanje trebuha- pa ne od mame, tašče.....ampak od firbčnih sosed!

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 20:26:00   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Potem je pa samo čudno gledala (moj trebuh)- ker kao ni bil pravilne oblikeuser posted image


user posted image user posted image user posted image tole mi je pa tolk hecno user posted image

drugače je pa moja tašča lih danes "strokovno" ugotovila, da bi ziher user posted image ... pa se ji je kar nos povesil, ko nisem od veselja skočila v luft (je trdila, da si tud jaz želim punčko), ker mi je res vseeno user posted image sicer si pa želiva zvedeti, kaj bomo imeli, ker bi rada naše dete že sedaj po imenu klicala user posted image ... pa se tud na vse požvižgam, če bodo imeli kakšne pripombe glede imen ... naj imajo pa svoje in jim dajo imena, kot njim pašejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Je res tako važen spol
10.12.2007 20:51:22   
Rubin.
Fantki so pač mamini, punčke so bolj atijeve.



To pa ne bo držalo. Jaz imam punčko pa je čist, ampak res čist mamina, sej očita ima tudi ful rada, ampak čez mamo je ni. user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Je res tako važen spol
13.12.2007 21:58:29   
petea
Midva pa sva se zmenila, da bova firbcem odgovarjala, da bo punček (= punčka * deček). Pa si naj mislijo, kaj si hočejo. user posted image  
Spola pa še ne veva, bova pa na pregledih zagotovo spraševala za spol. Iz radovednosti.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Je res tako važen spol
14.12.2007 10:19:20   
Svet
čist vseen je, sam da je zdrav otrok! je lepo, če je parček, ampak...dej nehi, sam da je zdravo, pa če so 4 punčke ali 4 fantki...

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Je res tako važen spol
14.12.2007 23:35:01   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

čist vseen je, sam da je zdrav otrok! je lepo, če je parček, ampak...dej nehi, sam da je zdravo, pa če so 4 punčke ali 4 fantki...


A dve punčki pa nista parček? user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Je res tako važen spol
15.12.2007 8:13:25   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Fantki so pač mamini, punčke so bolj atijeve.



To pa ne bo držalo. Jaz imam punčko pa je čist, ampak res čist mamina, sej očita ima tudi ful rada, ampak čez mamo je ni. user posted image


Eh no, Rubin,  malo za tolažbo! user posted image user posted image user posted image Je pa res, ko se bo otrok rodil, vam sploh ne bo pomembno, katerega spola je (če vam že zdaj ni). Vaš bo in bo to to.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?