Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je rekel, da je noče videti! 5.12.2007 12:49:00
|
|
|
|
baguSka
|
In če bi mojo mamo tako klical, bi ga samo vprašala, če jo sodi po svoji mami.
|
|
|
|
RE: Je rekel, da je noče videti! 5.12.2007 12:53:17
|
|
|
|
baguSka
|
on bi bil pa čisto na tleh, saj nima kam iti, financ tudi ne....Če bi mu rekla danes, da bom dala vlogo za ločitev, se mu zmeša (zaradi otrok). Menda bi si najel najboljše odvetnike, da bi dokazal z lažmi, da nisem sposobna mati....... Aja?? Kako bi pa to naredu brez financ
|
|
|
|
RE: Je rekel, da je noče videti! 5.12.2007 12:57:37
|
|
|
|
baguSka
|
Glede ločitve...rekel je, da še je z mano le zaradi otrok, pa po pravici povedano, jaz tudi z njim. Ker res nisem srečna. Potem pa iščem samo pozitivne stvari in si mislim, tega pa drugi nimajo...Pa ker sem sama odraščala samo z mamo, mi je toliko huje, da bi moji otroci izgubili očeta, ker sama vem, kako je to težko in kakšne posledice pusti! Kdor ni v tej koži, tega ne more razumeti! No, ti pa ne ves v kaksni je kozi je bilo kot otrok, ko smo poslusali starska ko sta se kregala in pred nami metala zaljivke en v drugega in kricala, da sta itak skupi samo zarad nas otrok itd itd... VSI smo si zelel, da bi se cimprej locila, samo zato, da bi bil MIR v hisi!!!! Res je blo mucno... Sej so bli tud lepi trenutki, oz bl mirni, ce se drugace izrazim, ampak se takrat je blo lepo samo zato, ker se nista kregala... Napetost se je pa skoz cutlo!!! In sploh je blo grozno zato, ker smo vsi trije skoz vedl, da sta skupi samo zarad nas!!! In nikol nismo vedl kaj smo narobe nardil, da se kregata zarad nas...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2007 12:59:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?