|
RE: Je rekel, da je noče videti! 5.12.2007 11:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Je kar nekaj ozadja v najinem odnosu in tudi z mamo, ampak kljub temu ne more tako govoriti ne o meni, ne o mami. Kako naj bom potem dobre volje, prej me odbija kot privlači, pa mi očita, da sem tečna in imam grd jezik, kot moja mama. Res ga moja mama ne mara preveč, on nje tako ne prenese, pa tudi vem, da je za to kriva moja mama, ampak včasih smo ljudje slabe volje in naredimo in rečemo neke stvari, ki jih potem obžalujemo. Še vedno je moja mama, kakršnakoli že je. Si jih pač ne moremo izbirat. Nam pa ful pomaga pri otrocih, vedno jim tudi kupuje za oblečt itd...On pa pričakuje, da bodo vsi takšni kot on in ne razume, da smo si ljudje različni. On vse gleda vedno iz najbolj črnega zornega kota, vse obsoja, je kritičen, nonštop se z vsemi krega in s svojimi in v službi, ker vsem pove naravnost kar jim gre, ne prenese pa pikice zajebancije na njegov račun....To mu je najhuje. In ker se mu jaz ne pustim, znori in se ne obvlada in me hoče nalašč prizadet s tako podlimi, ker ve, da me to ubija. Mogoče bi bilo bolje, če bi se smejala, se delala neprizadeto....ampak to je ful težko!!! Glede ločitve...rekel je, da še je z mano le zaradi otrok, pa po pravici povedano, jaz tudi z njim. Ker res nisem srečna. Potem pa iščem samo pozitivne stvari in si mislim, tega pa drugi nimajo...Pa ker sem sama odraščala samo z mamo, mi je toliko huje, da bi moji otroci izgubili očeta, ker sama vem, kako je to težko in kakšne posledice pusti! Kdor ni v tej koži, tega ne more razumeti! Jaz bi se brez njega že super znašla finančno, on bi bil pa čisto na tleh, saj nima kam iti, financ tudi ne. Če meni ostane stanovanje, ker imava 2 otroka, je on na cesti. Tega si tudi ne bi dovolil. Tožil bi me do konca življenja zaradi otrok, ker bi jih on hotel imeti in zaradi stanovanja. Da si še to nakopljem...življenje je samo eno in raje živim za otroke in se jim posvetim, on pa zaradi mene naj dela kaj hoče! Ne vem, zdaj sem ful besna in moje misli so zmedene....Če bi mu rekla danes, da bom dala vlogo za ločitev, se mu zmeša (zaradi otrok). Menda bi si najel najboljše odvetnike, da bi dokazal z lažmi, da nisem sposobna mati.......
|
|
|