Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: me zobar lahko zavrne? 6.12.2007 13:50:45
|
|
|
|
Pajaca
|
Glede KR tokle. Mam zobarja na koncesijo v kr. Sicer z njim nisem čist 100% zadovoljna, ampak glede na to da sem dolgo hodila v lj na stomatološko kliniko pač nikoli ne bom z nikomer 100% zadovoljna. Je pa tko da pokličem in sem čez 2 dni na vrsti. Tko da očitno se tud v kr da prej k v 2 letih prit do zobarja. Grem pa k njemu na pol leta sam na pregled.
|
|
|
|
RE: me zobar lahko zavrne? 6.12.2007 13:51:31
|
|
|
|
Pajaca
|
sam kot vem se je Lara skregala z njim al neki sta mela... tko da ti več ne znam pomagat. mal pozabla kaj si že takrat mela.
|
|
|
|
RE: me zobar lahko zavrne? 6.12.2007 15:30:29
|
|
|
|
robinzon
|
Sama jo imam v Cerkljah in ko sem se vpisala, sem bila čez par let na vrsti. Zdaj, če bi se hotela naročit, bi morala verjetno kakšen teden ali mesec počakat oz. z bolečino si verjetno takoj na vrsti. Se je pa mož vpisal v Kranj in je na prvi pregled prišel kar hitro, le delal mu ni nič, čisto nič. Hčera je šla k istemu , ji je spucal kamen in rekel, naj tega ne govori okoli. Ene dve leti bosta morala čakat, da prideta na vrsto.
|
|
|
|
RE: me zobar lahko zavrne? 6.12.2007 18:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pajaca s tvojmu sem se skregala ker mi je delal nov zob spredaj 1ko in me je nategoval z rokom izdelave ko mutav. tko sem hodila kar en lep čas okol s pobrušeno enico in zgledala ko en na pol polomlen vampir, poleg tega pa imela doma še 2 mesečnga dojenčka za katerga sem skos mogla varstvo rihtat da sem šla lohk 5x ke zastonj na uro gledat. pol k sem rekla da mi da lohk mal popusta zato zob je bil namreč 50 jurjov se je pa sam režov in pol še neki pizdil in hvala lepa za tak odnos. sej če maš 100% zobe kot jih imaš ti in ti nikol ne dela pol je vrjetno ok.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?