|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   me zobar lahko zavrne?
4.12.2007 23:06:09   
Anonimen
sem na tem, da zamenjam zobarja. privatnice kamor sem do sedaj hodila si v tem momentu ne morem privoščit zato iščem nekoga na socialo. hec pa je v tem (poleg 1000000 km čakalnih vrst) , da imam 2 zoba na pol narejena. in sicer pozdravljena in zalita z zobnim cementom. tu bi bilo potrebno narediti še plombi. mislite, da mi novi zobar lahko reče, da starih napol opravljenih poslov ne bo popravljal za predhodnikom in naj se kr nazaj javim k staremu zobarju? mislim mi sme to reči?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: me zobar lahko zavrne?
4.12.2007 23:10:43   
Slončica
Na žalost lahko, ker bi s tem " garancijo" prevzel na sebe...smešno povedano sam resnično

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2007 23:11:15   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

sem na tem, da zamenjam zobarja. privatnice kamor sem do sedaj hodila si v tem momentu ne morem privoščit zato iščem nekoga na socialo. hec pa je v tem (poleg 1000000 km čakalnih vrst) , da imam 2 zoba na pol narejena. in sicer pozdravljena in zalita z zobnim cementom. tu bi bilo potrebno narediti še plombi. mislite, da mi novi zobar lahko reče, da starih napol opravljenih poslov ne bo popravljal za predhodnikom in naj se kr nazaj javim k staremu zobarju? mislim mi sme to reči?

Noben ti ne bo tega rekel. Mogoče bo malo povprašal kaj se je z zobom dogajalo, pogledal in zalil. Ne skrbi.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2007 8:58:26   
lelaval
Jaz atudi mislim, da ne bi smelo bit težav. Eno je, če ti greš napr. k dežurnemu (ker tvoj takrat ne dela) - ta te lahko odslovi - pa še to ne bi smel, a se velikokrat dogaja, sicer pa te mora sprejet, če prideš k njemu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2007 9:07:15   
Anonimen
Po mojem ne sme noben (zobo)zdravnik zavrnit nobenega pacienta. Drugo je, če ga boš dobila, če niso vsi polno zasedeni. user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2007 9:13:04   
šnucika
dežurni te bo odslovil,zato moraš najdi zobarja,pri katerem boš podpisala,da bo tvoj osebni izbrani zobar.
Pa vso srečo...moj ga je iskal pol leta,ko se je preselil k nama!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2007 9:15:15   
Anonimen
Mene so zavrlni. Pa mam en zob čist zlomljen, sam korenino še not, en se mi je pa zadnjič zlomu in že dva dni umiram od bolečin, pa mi ga je sam neki rukal k sm šla na bolečine, reku da nima časa, da nej pridem po novem letu da me napiše k sebi in mi bo dal napotnico za puljenjeuser posted image
Mene bo pa pobralo od bolečinuser posted image
En k.... je to javno zdravstvo, sam vsega hudiča si pa tud ne bom privat plačevala. V čem je pol sploh štos da zavarovanje plačujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2007 11:06:27   
Anonimen
Hvala bogu nikol nisem menjala zobarja, niti med srednjo šolo. Deloma ste si same krive, ker ste prej menjavale. Pa brez zamere, to je samo moje mnenje. Moja mami je tud pri enmu na koncesijo, pa jo zadnjič ni vzel niti samoplačniško, čeprav je bilo nujno, ker ima hudo paradontozo in ji je grozil gronolom. Jo je naročil februarja.user posted image  Drug dan je šla na  moj ukaz nazaj, da ji je potem vsaj zob odpru in ji dal antibiotik za 10 dni. Hvala bogu je zdaj ok. Vsaj začasno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2007 11:11:49   
Anonimen
Deloma ste si same krive, ker ste prej menjavale.

Med študijem imaš druzga zobarja, al nej bi pač hodila 100km iz ljubljane k zobarjuuser posted image , pa k se preseliš tud menjaš zobarja a ne? No men "študentski" več ne pripada, v moji občini je še bolj zabito k v Cerknc...Moj je bil pa do lani pri otroški in ga je skenslala, pa je ni hotel menjat sam ga je sama skenslala. In kaj nej zdejuser posted image
Mislm tist zobar k ktermu sm jst hodila kot otrok že zdajvnej več ne dela oz. kaj jst vem kje dela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 11:24:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Deloma ste si same krive, ker ste prej menjavale.

Med študijem imaš druzga zobarja, al nej bi pač hodila 100km iz ljubljane k zobarjuuser posted image , pa k se preseliš tud menjaš zobarja a ne? No men "študentski" več ne pripada, v moji občini je še bolj zabito k v Cerknc...Moj je bil pa do lani pri otroški in ga je skenslala, pa je ni hotel menjat sam ga je sama skenslala. In kaj nej zdejuser posted image
Mislm tist zobar k ktermu sm jst hodila kot otrok že zdajvnej več ne dela oz. kaj jst vem kje dela.

E vidiš, to je ta napaka, ker zaradi študija zamenjaš zobarje, zdravnike...sej ne greš vsak teden tja, ne?
Moja sestra je komaj po 7 letih zamenjala zobarja, zdravnika, ginekologa.
No, vsak po svoje. Napisala sem to zato, ker je bil zadnjiš zelo dober epilog eni punci ki je bila približno na istem kot ti in Lara. Sem bila priča temu epilogu v zdr. domu. In se še kako strinjam s tisto zdravnico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2007 11:41:42   
emaa
Taly niso si same krive, ko nisem več imela statusa nisem smela več k otroški zobozdravnici in pika, morala sem si drugega najti, pa je trajalo nekaj let.
Zdaj pa ti otroški s polnoletnostjo ne pripada več, ker je moj brat iskal zobarja pri 21 (vmes ga ni rabil) in so mu na otroški povedal, da tja ne spada več. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2007 11:47:47   
Naja31
Deloma ste si same krive, ker ste prej menjavale

S tem se pa nikakor ne strinjam.
Pa saj ne hodiš k istemu splošnemu zdravniku in istemu zobarju od rojstva do smrti.
Jaz sem imela dolgo časa isto splošno zdravnico kot v osnovni šoli, pa še to ker so bili v tem zdravstvenem domu "prijazni" in mi niso težili, da moram zamenjati ko sem postala študentka oz. ko sem se zaposlila. Pa sem hodila v šolski dispanzer, skupaj z otroci, še v času prve nosečnosti. Je bilo kar smešno. No, pa je šla moja super zdravnica v pokoj, v šolskem dispanzerju me niso bili več dolžni vzeti, in sem zvisela. In, a sem za to bila sama kriva? Ne bi rekla.

Pa tudi zobarjev sem kar neki zamenjala. Zdaj imam zasebnico na koncesijo in me je 2 leti nazaj brez problemov sprejela in "nadaljevala" tam kjer je prejšnji zobar končal. Sem pa zasebnega zobarja zamenjala za enega s koncesijo iz istih razlogov kot Lara, vse skupaj je postalo predrago.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2007 11:48:34   
Anonimen
Tud če neb menjala med študijem bi me dali zdej stran k sm bla pr otroškemu tko k so mojga Tko da je isti k...
Menjala sm pa zato k nism bla zadovoljna.
Al zdej pač ne smem menjat čeprav je mesar, k pol druzga ne bom dobilauser posted image
Kul zdravstvo resuser posted image
Pa nekateri ne živimo že celo življenje na istem mestu. In če se preseliš mi je nekak logično da želiš imeti v svojem kraju zobarja.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2007 11:51:48   
Anonimen
To že, samo če pa zamenjaš v času študija ali začasnega bivanja, je meni totalno brez veze. Potem pa spet nazaj ????????????? user posted image  Je za pričakovat potem take reakcije s strani zdravnikov in zobozdravnikov.
Pa ne se jezit name.user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2007 11:54:25   
Anonimen
Pa sej nočem it nazaj!
Med študijem sem menjala k je bil un dol katastrofa.
Zdej mi študentski več ne pripada in bi rada mela zobarja v cerknc. Pa ne jemljejo ne v cerknici, ne v dolini, ne v postojni, ne v logatcu ne na vrhnki! Sm vse preklicala, k sm naju hotla prjavt.
Ma sej je vsen k..., bom pač še do januarja hodila zatečena in zvijajoča se od bolečin okoluser posted image ....oz. bom mogla plačat neki kar itak plačujem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2007 11:54:57   
Anonimen
Če menjaš zaradi slabih izkušenj je čisto nekaj drugega kot menjava zaradi selitve, študija...poznam preveč takih, ki so si kao v času študija rihtali vse v Lj, potem pa v svojem kraju izviseli, ko so hoteli nazaj.
Samo zato pišem tole, ne bit užaljene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2007 11:58:18   
Anonimen
Karin v Cerknici pa ni taka katastrofa kot pišeš. Zobozdravnikov je dovolj, zdravnikov isto. In če se greš danes prijavit, boš pač morala počakati do oktobra 2008. Prišla pa boš na vrsto vseeno.
Zobarji: Bubić, Georgijeva...poglej si njihovo spletno stran. Če imaš prebivališče v tej občini, te morajo sprejeti.  Zakaj ne uveljavljaš svojih pravic?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2007 12:33:04   
Moyca_
mislim da ne

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2007 13:22:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Karin v Cerknici pa ni taka katastrofa kot pišeš. Zobozdravnikov je dovolj, zdravnikov isto. In če se greš danes prijavit, boš pač morala počakati do oktobra 2008. Prišla pa boš na vrsto vseeno.
Zobarji: Bubić, Georgijeva...poglej si njihovo spletno stran. Če imaš prebivališče v tej občini, te morajo sprejeti.  Zakaj ne uveljavljaš svojih pravic?user posted image

Klicala že vse. Januarja naročajo. In ja oktobra prideš na vrsto ... in to mi ful pomaga trenutnouser posted image
Se bova oba naročila januarja, sam zdej bom šla privat, k ne morem čakat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.12.2007 13:58:21   
Anonimen
karin jaz ti res svetujem da greš tja z bolečniami na začetku delovnega dne

drgač sem jaz menjala zobarja, ker s prejšnjo nisem bila zadovoljna. nikoli ni želela narit tega kar sem jaz hotla- recimo sem rekla hočem belo plombo ona mi je pa že nažokala une tampone v goflo in rekla ja pa je siva boljša pa mi je un železje nalila v usta. brez mu brez bu! samo debelo sem gledala. itak bi doplačala razliko normalno ampak ne? kr neki. potem sem šla privat kjer so upoštevali moje mnenje samo to tudi plačaš. in enostavno se mi ne zdi več normalno, da za eno luknjo zaflikat rabjo najprej zob odpret in zdravilo dat not pa po možnosti šeenkrat ponovit proceduro potem pa še plombo narest po nekem času in potem te ocolajo za 30 - 40 bivišh jurjev za en zob zaplombirat??!! to ni več normalno. no in tega si enostavno ne morem več privoščit. bivša zobarca je šla tudi v penzijo tako da sem zdaj pač primorana piskat novega na koncesijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.12.2007 18:52:03   
robinzon
Lara, v Kranju ali okolici ti ne bo noben, tudi, če te bo vzel, ne bo v usta niti pogledal, preden ne mine vsaj dve leti.  Na žalost je tako. Mogoče bi poizkusila vseeno s privat,da ti vsaj ta dva uštimajo. V Šenčurju je odprla zasebno ordinacijo ena zobozdravnica, ki je prej delala pri Mezgu. Moj mož je zmeraj hotel njo, kadar je šel k njemu in je prav vesel, da je šla na svoje, ker pri njemu kljub uri in plačilu čakaš ko nor. Če te zanima, ti pišem na zasebno pošto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.12.2007 9:09:26   
Nika v službi
Žal je tako, da je najbolje imeti enega "javnega" s koncesijo ter enega, privat, kjer pač plačaš, ampak si takoj na vrsti. Jaz imam tako urejeno z zobarjem in okulistom.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.12.2007 9:32:02   
Anonimen
Evo bla dns na bolečinah. Mal sm bla tečna in me je vzel. Dal antibiotike, se mi neki gnoji. Zob more it ven. Sem se že naročila kot samoplačnik k drugač bom čakala k budalo.
Pol bova pa z mojim si kle zobarja sicer izbrala, sam bova pa tud privat dol na hrvaško hodila. Nama je en prijatelj enega priporočil. Je ugoden pa ful vredu dela.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.12.2007 10:24:45   
Baby
Mene pa zanima kolk vam računajo za belo plombo, oz. kolk doplačate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.12.2007 12:56:41   
Anonimen
Nič, še nikoli nisem plačala do zdaj.user posted image

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?