cukr07 -> RE: izgubila sem ga! (5.12.2007 14:06:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna ja verjetno me res ne ljubi ampak danes sma govorila po tel. in je rekel da mi nemore povedat zakaj je to naredil bo pa me en dan poklical pa se boma nekje dobila pa pogovorila in da bo mi vse pojasnil in da me ljubi z vsem srcem in me vedno bo. in da more nekaj naredit drugače neboma mogla nikoli skupaj bit. kaj mora naredit mi ni mogel po tel. povedat je pa rekel da do nje nič ne čuti že dolgo časa in da ve da bo samo z mano srečen. Če preberete kaj je napisal JAJAJA boste vedle da ne lažem, ker to je pisal on. Zakaj je pa šel potem nazaj k njej, če do nje nič ne čuti? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če bi tebe res imel tako rad, ti tega ne bi nikoli naredil, ampak bi se boril, da bi ostala skupaj, da bi si ustvarila svojo družino. Če je bila njegova ljubezen do tebe tista prava, mu ne bi nič moglo preprečit vajine sreče, najman pa njegova bivša (pa četudi imata otroka). Glede na to, da se je že tolikokrat vrnil k bivši, se mi zdi, da je ta tvoj ˝princ iz sanj˝ navaden slabič, ki ne sprejema nobene odgovornosti. Vem, da ti je sedaj hudo in da zelo trpiš, ampak verjemi čas zabriše vse rane in tudi tebi se bo še nasmehnila sreča, saj imaš komaj 20 let in je še vse pred teboj. Upam, da mu ne boš ponovno nasedla in pustila da se vrne k tebi.
|
|
|
|