pety78 -> RE: izgubila sem ga! (5.12.2007 11:15:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna kaj se pa stvari tiče! vse mu bom pustila ko bo pral perilo se bo spomnil na mene, ko bo sesal se bo spomnil na mene, ko bo jedel se bo spomnil na mene, ko bo šel spat se bo pokril z mojo posteljnino, ko bo telefoniral se bo spomnil na mene, ko se bo oblekel se bo spomnil na mene, ko se bo naparfumiral se bo spomnil na mene( ve kako ljubim ta vonj parfuma, ki sem mu ga kupla), ko se bo tuširal se bospomnil na mene. vsepovsod bo delček mene in to bo ga najbolj bolelo. te popravljam: ko bo ONA prala perilo ko bo ONA sesala ko bo ONA spala v tvoji posteljnini,..... tvoje stvari bo druga uporabljala! zato mu to vzami!!! Nestrpna, boš se potolažila, verjemi. Boš prebolela. Vsi damo v življenju kako tako hudo izkušnjo skozi, to nas le utrdi in nas naredi močnejše. Sploh se ne zavedaš, da se boš verjetno prav kmalu noro zaljubila in boš rekla, hvala bogu, da sem se bivšega losala. Ne verjameš? Boš videla.... Glede stvari pa tako...krvavo jih boš še potrebovala, vzemi pralni stroj, mikrovalovko in sesalec. Le zakaj bi si ti morala to kasneje še 1x kupovati. Res, ne bodi no neumna, ok? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|