Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč - prvič na bioresonanci 4.12.2007 22:47:18
|
|
|
|
Višnja
|
Pozdravljene, prepričana sem, da mi boste ve znale najbolj pomagat. Ker ima moj fantek pri enem letu še vedno krče, sem ga danes peljala na bioresonanco. Ugotovila, da mu škodi:pšenica, mleko, ribe, paradižnik, čebula, pršice, prah. Zdaj sem malo žalostna, ker ne vem kaj naj mu sploh naj dam jest....za zajtrk???malico?????večerjo???? Kosilo se bo že dalo, ampak ostalo Prej je pojedel veliko sadja in sira in ne vem s čim naj nadomestim. Poleg tega je tudi malo anemičen (hemoglobin 99)in se bojim, da ga bo ta hrana še bolj ošvohela. Zdaj samo razmišljam in razmišljam kaj naj. Prosim za kakšen nasvet. Hvala za odgovore
|
|
RE: Pomoč - prvič na bioresonanci 4.12.2007 23:47:38
|
|
|
|
lelaval
|
Nič ni tako hudo, kot se sliši. Moja kolegica ima sina, ki sme jest toliko stvari, kot si jih ti napisala - na vse ostalo je pa alergičen. Razen tega, da se izogiba alergeni hrani in prahu (koliko se pač da), je še kako zdrav in živahen fantek. Za pšenico ni problem - imaš druge moke, mleko prav tako (sojino), rib, čebule in paradižnika pa se ni težko izognit. Če ne veš, kaj ponudit za zajtrk in kosilo - saj dobiš sojine jogurte, pa pudinge za kupit, komot pa mu lahko vse pripraviš iz sojinega mleka - kot bi uporabila kravje mleko. (moja starejša hči ima alergijo na KM, pa sva od začetka vse kuhala s sojinim, kasneje pa le za njo, ker nama okus ni pasal). Glede pršic in prahu pa si verjetno dobila navodila: odstrani tepihe in zavese, striktno sesanje prahu ter pogostejše preoblačenje posteljnine. Pa plišastih igračk se losajte (če ima npr. eno, brez katere ne more spat, mu jo komot lahko pustiš, le pogosteje jo operi). Alergije na hrano lahko z leti izzvenijo, na prah in pršice mislim, da ostane, a ni več tako hudo.
|
|
RE: Pomoč - prvič na bioresonanci 5.12.2007 8:49:39
|
|
|
|
madela
|
Vem kako se počutimo starši,ko se soočamo z novico,da je naš otrok alergičen,pa če je alergija ena sama ali jih je več. Sprva smo jezni,zakaj ravno naš otrok in kaj mu naj sploh kuham. Mi imamo doma zelo hudega alergika...no bil je,ker smo z bioresonanco res že zelo veliko naredili. Bil pa je alergičen na vso zelenjavo,vso sadje,vsa mleka,tudi rasttlinskega izvora,jajca,pšenico.....bom raje nehala z naštevanjem,ker je preveč. Mi smo kuhali tako,da sem kuhala kolikor se je dalo enako,kot za druge člane družine. Testenine sem mu kupila iz druge moke,omako pa naredila samo iz mesa,malo začimb in vode. Za zajtrk pa tud kak gris z vodo...vi pa imate tukaj omogočeno,da mu date te kašice z riževim ali sojinim mlekom. Mene so velikokrat vpraševali kaj sploh lahko je naš tamali,pa sem namesto naštevanja odgovarjala,da dosti,samo znajti se je treba. Čez čas boš že pravi mojster za pripravo nealergene hrane.Torej če se da alergeno hrano zamenjaj z nealergeno(kruh,testenine,mleko..),če pa nei dobre zamenjave,pa hrano dobesedno črtaj z jedilnika. Želim,da se čimprej rešite alergij. Mi smo po zahvali terapij na bioresonanci že skoraj ozdravljeni,ker mu uvajam že vso hrano in nam gre super. Lahko sem nam pridružiš spodaj na temi PIKCI IN PIKICE!! Morda boš dobila kak pameten nasvet!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?