madela -> RE: Pomoč - prvič na bioresonanci (5.12.2007 8:49:39)
|
Vem kako se počutimo starši,ko se soočamo z novico,da je naš otrok alergičen,pa če je alergija ena sama ali jih je več. Sprva smo jezni,zakaj ravno naš otrok in kaj mu naj sploh kuham. Mi imamo doma zelo hudega alergika...no bil je,ker smo z bioresonanco res že zelo veliko naredili. Bil pa je alergičen na vso zelenjavo,vso sadje,vsa mleka,tudi rasttlinskega izvora,jajca,pšenico.....bom raje nehala z naštevanjem,ker je preveč. Mi smo kuhali tako,da sem kuhala kolikor se je dalo enako,kot za druge člane družine. Testenine sem mu kupila iz druge moke,omako pa naredila samo iz mesa,malo začimb in vode. Za zajtrk pa tud kak gris z vodo...vi pa imate tukaj omogočeno,da mu date te kašice z riževim ali sojinim mlekom. Mene so velikokrat vpraševali kaj sploh lahko je naš tamali,pa sem namesto naštevanja odgovarjala,da dosti,samo znajti se je treba. Čez čas boš že pravi mojster za pripravo nealergene hrane.Torej če se da alergeno hrano zamenjaj z nealergeno(kruh,testenine,mleko..),če pa nei dobre zamenjave,pa hrano dobesedno črtaj z jedilnika. Želim,da se čimprej rešite alergij. Mi smo po zahvali terapij na bioresonanci že skoraj ozdravljeni,ker mu uvajam že vso hrano in nam gre super. Lahko sem nam pridružiš spodaj na temi PIKCI IN PIKICE!! Morda boš dobila kak pameten nasvet!
|
|
|
|