Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrski otroci v šoli 16.3.2008 23:11:34
|
|
|
|
frufru
|
Sicer je že ohoho nazaj, ko sem bila v šoli, ampak vam polagam na srce, če se da, naj gre otrok kasneje v šolo. Jaz sem bila stara 6,5 let. Me je predšolska zdravnica označila za premajhno, prelahko in preotročjo za šolo in mami težila zakaj me sili v šolo, pa me sploh ni ampak so v vrcu dali mnenje, da umsko sodim v šolo. In se mi je poznalo celo OŠ. Učni uspeh ni bil nikoli problem, samo s sošolci se pa nikoli nisem zaštekala. So bili nekateri tudi več kot leto starejši. Sprva sem bila kronično utrujena in sem v šoli pogosto zaspala. Pol v puberteti so pa vse ostale že brenčale in sem bila spet na stranskem tiru. Mamo pa mi tudi doma decembrčka. In če se bo dalo, bo šel leto kasneje v šolo.
|
|
|
|
RE: Decembrski otroci v šoli 18.3.2008 0:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj mlajši sin je rojen decembra, torej bo ob prvem možnem vpisu v šolo star 5 let in 9 mesecev. Če bo le možno (z ne preveč komplikacijami), ga bom vpisala eno leto kasneje. Jaz pa sem bila ob vpisu (takrat je bil vpis še obvezen s sedmimi leti) stara 6 let in 11 mesecev in ni bilo problemov ali dvomov.
|
|
|
|
RE: Decembrski otroci v šoli 24.3.2008 13:51:58
|
|
|
|
smotka lonib
|
mislim,da je od šole do šole drugače. moja novemberska hči je imela možnost iti naslednje leto. smo jo še prej dali na ene teste. ker je pač teste dobro pisala, so se vsi strinjali (psihologinja, zdravnica, vzgojiteljica iz vrtca), da lahko gre s svojimi vrstniki, če jaz to želim. in je šla, pa zaenkrat ni nobenih posebnih težav. moj sodelavec iz Ribnice pa je rekel, da jih niso nič spraševali, če bi šli novemberčki in decembrčki naprej ampak so jih avtomatično dali, da je bil razred poln .
|
|
RE: Decembrski otroci v šoli 27.3.2008 14:22:00
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frufru Sicer je že ohoho nazaj, ko sem bila v šoli, ampak vam polagam na srce, če se da, naj gre otrok kasneje v šolo. Jaz sem bila stara 6,5 let. Me je predšolska zdravnica označila za premajhno, prelahko in preotročjo za šolo in mami težila zakaj me sili v šolo, pa me sploh ni ampak so v vrcu dali mnenje, da umsko sodim v šolo. In se mi je poznalo celo OŠ. Učni uspeh ni bil nikoli problem, samo s sošolci se pa nikoli nisem zaštekala. So bili nekateri tudi več kot leto starejši. Sprva sem bila kronično utrujena in sem v šoli pogosto zaspala. Pol v puberteti so pa vse ostale že brenčale in sem bila spet na stranskem tiru. Mamo pa mi tudi doma decembrčka. In če se bo dalo, bo šel leto kasneje v šolo. joj kot da bi opisala mojo izkušnjo na spomine na OŠ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?