|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako razporediti slike v albumu?
4.12.2007 15:11:45   
mamica25
Zdravo!Kako ste vi dale slike v album od rojstva dalje....ali po mesecih 1 album od 1 do 3meseca,ali samo en album rojstvo,krst,...joj doma imam nešteto slik in ne vem kako naj jih razporedimuser posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 22.1.2008 10:16:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: album
4.12.2007 15:16:32   
Paštetka
če imaš čas, lahko vsak mesec drugače zložiš

(odgovor članu mamica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2007 16:08:34   
nicnic
Jaz sem kupila dva albuma od Henza. Spredaj ima islim da 5 praznih listov, potem pa so na vsaki strani trije prostori za fotografije ob strani pa imaš prostor za pisanje. To se mi zdi dobro, da napišeš zraven še datume in komentarje. Na sprednjih 5 listov pa sem nalimala fotke - slika pozitivnega testa, sliko mojega bušija, slike iz UZ in tri sliek iz porodne sobe (njegova prva fotka, družinsko fotko - slikala babica in še naš mali na tehtnici). No, v enem albumu je prvih 7 mesecev življenja + krst, sedaj pa se pridno polni drug album.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2007 21:42:35   
mamica25
nicnic hvala ti bom kupila takšne albume k imajo zraven prostor za pisat..
Paštetka si pa...ah škoda pisanja!

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 10:14:37   
pantera
pozdravljena mamica 25...

jaz imam albume za sllike 10x15 - slike so zlozene od rojstva pa vse kar se dogaja po rojstvu...najprej je moja slika kjer sem par dni pred rokom, potem slika novorojencka, itd...

na vseh slikah imam datume - ker sem prepricana da cez par let zagotovo ne bom vedela koliko je bil star oziroma kdaj je fotografija nastala...

prijetno zlaganje slik....

(odgovor članu mamica25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 20:43:09   
Rozmarinka
Mamica25, imam en namig, ki sicer ni album je pa (vsaj zame) dobra ideja. Svojemu otrocku lahko naredis kar foto-knjigo, nudijo pa jo tako DM kot Hofer. Fotografije v takoimenovani fotoknjigi lahko poljubno zlagas, zbiras naslovno stran, pripises datume, komentarje, skratka naredis pravo knjigo s fotografijami in komentarji. Mi se zbiramo fotografije in nameravamo narediti knjigo z naslovom Moje prvo leto. Vec si poglej na http://www.dm-drogeriemarkt.si/katalog/dm_sept_2007.pdf

(odgovor članu pantera)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ročna poslikava stene
nada56

Bi dali komu poslikati svojo prazno steno in za to plačali?

Da, do 50 eur (75%)

Da, do100 eur (25%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!