Kako razporediti slike v albumu? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

mamica25 -> Kako razporediti slike v albumu? (4.12.2007 15:11:45)

Zdravo!Kako ste vi dale slike v album od rojstva dalje....ali po mesecih 1 album od 1 do 3meseca,ali samo en album rojstvo,krst,...joj doma imam nešteto slik in ne vem kako naj jih razporedim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Paštetka -> RE: album (4.12.2007 15:16:32)

če imaš čas, lahko vsak mesec drugače zložiš

nicnic -> RE: album (4.12.2007 16:08:34)

Jaz sem kupila dva albuma od Henza. Spredaj ima islim da 5 praznih listov, potem pa so na vsaki strani trije prostori za fotografije ob strani pa imaš prostor za pisanje. To se mi zdi dobro, da napišeš zraven še datume in komentarje. Na sprednjih 5 listov pa sem nalimala fotke - slika pozitivnega testa, sliko mojega bušija, slike iz UZ in tri sliek iz porodne sobe (njegova prva fotka, družinsko fotko - slikala babica in še naš mali na tehtnici). No, v enem albumu je prvih 7 mesecev življenja + krst, sedaj pa se pridno polni drug album.

mamica25 -> RE: album (4.12.2007 21:42:35)

nicnic hvala ti bom kupila takšne albume k imajo zraven prostor za pisat..
Paštetka si pa...ah škoda pisanja!

pantera -> RE: album (22.1.2008 10:14:37)

pozdravljena mamica 25...

jaz imam albume za sllike 10x15 - slike so zlozene od rojstva pa vse kar se dogaja po rojstvu...najprej je moja slika kjer sem par dni pred rokom, potem slika novorojencka, itd...

na vseh slikah imam datume - ker sem prepricana da cez par let zagotovo ne bom vedela koliko je bil star oziroma kdaj je fotografija nastala...

prijetno zlaganje slik....

Rozmarinka -> RE: album (22.1.2008 20:43:09)

Mamica25, imam en namig, ki sicer ni album je pa (vsaj zame) dobra ideja. Svojemu otrocku lahko naredis kar foto-knjigo, nudijo pa jo tako DM kot Hofer. Fotografije v takoimenovani fotoknjigi lahko poljubno zlagas, zbiras naslovno stran, pripises datume, komentarje, skratka naredis pravo knjigo s fotografijami in komentarji. Mi se zbiramo fotografije in nameravamo narediti knjigo z naslovom Moje prvo leto. Vec si poglej na http://www.dm-drogeriemarkt.si/katalog/dm_sept_2007.pdf

Stran: [1]