Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 18:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahk jo namažeš na kruh, al pa spečeš kak temen biskvit, in ga namažeš z marmelado in kislo smetano.
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 18:56:39
|
|
|
|
jazz
|
Kruhov narastek, lahko jo daste na pico, na obložene kruhke popečene v pečici, sirove palačinke, kakšna pita,lahko narediš testo za pico,v smetano 2 jajčki, malo rumovga ekstrakta,limone,in pest rozin in spečeš takšno pico!
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 19:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko jo daš v kremno juho, špinačo, pire krompir, katerokoli paradižnikovo omako, ...
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 20:04:11
|
|
|
|
mojsoncek
|
Poleg ze nastetega jo lahko uporabis tudi za gratinirane makarone, polivko za solato, omako za piscancje meso, kotlete pecene v pecici (proti koncu das na vsak kotlet eno zlico smetane, zmesane z zenfom),...
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 20:59:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lakho jo zmešaš z malo sladkorja, dodaš namočene rozine, naribaš malo limonine liupinice in jo uporabiš kot namaz za palačinke tinka
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 23:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pa skuhaš sirove kapelete in čez zliješ omako iz kisle smetane in kaper.
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 4.12.2007 9:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko narediš tud omako za testenine. Daš not še tuno, koruzo, jaz dam še na koščke narezane kisle kumarice....
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 4.12.2007 15:53:59
|
|
|
|
Zasanjana
|
Jaz ji dodam še sladkor in mlete orehe in potem kar z žlico jem, ker je tako dobro.
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 5.12.2007 8:31:02
|
|
|
|
S@nta
|
iiiiiii, hvala za ideje, no jaz sem jo na koncu polovico pojedla namazano na kruh, preostanek pa sem potrošla za kruhove cmoke, pa hvala še enkrat, da vem za drugič
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?