|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 20:26:00   
arneja
Vampirka, sem tudi jaz že slišala, da je žensko telo ustvarjeno za enega otročička naenkrat. Saj razumemo, da si v smislu podajanja infomacij zadevo napisala, nič se sekirat user posted image .

M.L.B.K, bom flaško jegra kar s sabo vzela, ampak ruknila ga bom pa v avtu user posted image . Imam takšno luštno flaško od Frutka, ki je bila že dobra krinka, ko se je alko v Egipt švercalo user posted image .

Tita, saj smo članice AA user posted image . Ampak samo med postopki user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.12.2007 20:30:45   
maja24
Arneja pa ti si pravo tihotapkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.12.2007 20:41:12   
Pija76
Arneja jaz nisem nobenih vez uporabila, samo svojo vztrajnost, če lahko tako rečem, ker res zaradi službe kasneje odpade, in sem pa klicarila. Res ne poznam nobenega tam.
A pol boš ta močnega ruknila pred ET? Jaz študiram da bi ga....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.12.2007 21:01:20   
DaisyE
Arneja, al pa če ga kar zraven na ET neseš, pol ga pa namesto mozart kuglic še Rešu ponudiš, pa skupaj nazdravita na uspešen ET. In prepričana sem, da tebe Reš tud zarad šnopca ne bo kregal. user posted image user posted image user posted image

Smo pa res pravi alkoholiki. Iz pira že na šnopc...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.12.2007 21:11:00   
DaisyE
Mlinčka, kakšne so ideje za jutri?

Nič se ne javljaš. A te je suprefact položil?

Pa konina me tud skrbi. A se je komu javila. Držim pesti, da bo vse tipitopi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.12.2007 21:30:08   
pikovit
Čer,
sem da nes bila na Krku in je bilo F E N O M E N A L N O.Bilo je 12 stopinj in sonček.Kot v pravljici.Smo šli urejat ene papirje za parcelo.In tudi vse uredili.
Arneja ne vem kako bi si prestavila menstruacijo.Zato pa sem mislila da bi mi lahko Delzi kaj pomagala.(pa jo nič ne zanimamuser posted image )Mogoče z Prometriumom.Samo ne vem kdaj naj ga začnem jemati.Veš Arneja saj načeloma nimam nič proti svoji svakinji ali komur koli drugemu. Samo take stvari bi pa lahko včasih zase zadržala.Saj nisem bila edina tarča vsega tega.Tudi svojim dvema prijateljicama je zelo lepo razložila da sta nesposobni in da se vidi da sta dolgočasa čakali na otroka.Ena še celo z IVF in to kar cca.8 let.Jst sm pa pol tkole zgledalauser posted image  ko sem jo poslušala.Ej halo user posted image  kva teb ni jasn?Itak brez veze.Nečaka imam pa najraj na celem svetu.
Dejzi zakaj pa si se z Rešem zmenila da moraš jemati prometrium?Kakšen je razlog?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.12.2007 21:40:20   
Amelia
Arneja res nima smisla, da vzameš kakšne protibolečinske svečke, ker bo tako hitro minilo, da se sploh nimaš kaj bati, res. Se mi zdi, da bolj boli pri puncah, ki imajo hiperstimulacijo. Boš videla, da to sploh ni kakšen bav bav.

Nisem pa drugič nič gledala v monitor kot prvič, sem gledala v luft in je bilo bolje, ker če gledaš v monitor, točno veš kdaj te bo piknil in potem kar nehote trzneš, mi je sicer Reš rekel, no kar poglejte koliko foliklov imate, sem na hitro pogledala, da sem videla koliko jih je na vsaki strani, potem sem mu pa rekla, da bom jaz rajši kar stran gledala, on je pa razlagal: No, še tegale lepega bomo, pa tegale, ...potem da tist kar je punktiral sproti embriologu, ki potem išče jajčeca, to sem pa gledala skoz na ekranu in zraven štela. Je pa pri meni kar dolgo trajalo, je embriolog 4x prišel po epruveto s punktirano tekočino.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.12.2007 21:42:18   
pikovit
Kakšno imate to srečanje Mlinčka,Dejzi in Pija?Pa brez mene pa še na pivo halooo?Pija nisi nič poročala kako si se imela v soboto?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.12.2007 21:43:46   
konina
Marjetica, sem še tu. Mislim, da je moje stanje iz minute v minuto slabše. Krvavitev se krepi. Mislim, da nam tokrat ni uspelo. No, da ne bom zopet prehitro naredila paniko, bomo videli jutri. Cel dan sem počivala in mislila na pikici ter ju vzpodbujala, pa ni nič pomagalo. user posted image  Tolaži me le misel, da nekaj se je pa le dogajalo, torej je bilo pri tej terapiji nekaj v redu. Pa še pingvinčki me čakajo, tako, da bo kmalu nov boj.

Hvala za vso vzpodbudo in pesti, ki ste jih držale. Brez vas bi se mi verjetno kar zmešalo. Tako, pa je vse skupaj med vami vsaj nekoliko lažje. (To velja tudi za tisti dve, ki me spremljata malo bolj zakritouser posted image ).

Lp, Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.12.2007 21:43:56   
DaisyE
Oj pikovitek, veš da me zanimaš. Saj sem neki tekom dneva na hitro brala, samopol sem pa vse pozabila.

Zakaj prometrium. Jaz kolikor zdaj tale prometrium poznam, vem, da podpira drugi del ciklusa, da podpira nosečnost,... Je progesteron, ki poskrbi, da sluznica ostaja lepa in debela. Nekatere punce v postopkih ne dobijo user posted image  dokler ne nehajo jemat progesterona. Jaz te sreče sicer nisem (ali mam pa glih srečo), ampak prepostavljlala sem po kmečki logiki, da mi pa mogoče tale prometrium lahko pomaga vsaj za par dni prestaviti user posted image . Zato sem pa reškotu kar rekla in on je bil s tem prav zadovoljen. Rekel mi je, naj ga začnem jemat 15. dan ciklusa in ga jemljem 17. dni, pol pa neham. In to bom naredila, zraven bom pa upala na najboljše. Čeprav se moje telo  in moja menstra navadno ne data motit.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Lahko pa še mojo G vprašam, kaj in kako, mam glih naslednji teden navaden pregled.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 210
4.12.2007 21:45:25   
citrončica
Maja, čestitam za user posted image ,
zdej pa uživat začni!!!
user posted image SI!!!!!

Ja, tud jaz poznam kar nekaj dvojčkov, po IVF, še nečaka sta tud, pa so vsi zdravi, ok, sicer res povsod en veeelik trebuh na koncuuser posted image , tako da se ne prestrašite, jaz si tud dvojčka želim...in predvsem anonimna, ne skrbi, vse bo OK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.12.2007 21:45:58   
Pija76
Ja Pikovit če me bosta vzeli sabo, jaz povabim še tebe! V soboto sem doma gledala film, mamice so zahinavile...no pa mi ni bilo nič preveč hudo, jaz imam rada osladne filme kot je bil sobotni, me prav sproščajo. Kako si ti kaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.12.2007 21:48:41   
pikovit
No Dejzi zdej mi pa nekaj pomagaj.Lahko tudi druge.Se pravi 30.11 sem dobila M.Naslednja pride okoli 28.decembra.Kako naj se zdej zmenim z Rešom da bi prišla januarja v postopek?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.12.2007 21:48:46   
Pija76
Pikovit a praviš parcela na Krku, super kaj boš uživala, kateri kraj?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.12.2007 21:50:07   
pikovit
Pija, ja sva kupila parcelo in bomo zidali.Je pa bliz Šila če veš kje je to?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.12.2007 21:52:27   
pikovit
Ja jst bi se prav rada dobila z tako fejst babami.Midve sva se že itak lahko bi se še z drugimi kaj ne?Mlinčka in Dejzi.Pija škoda za soboto se mi je zdel en fejst dan,ki se je prevesil v še boljši večer in potem jutro.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.12.2007 21:52:41   
Pija76
Vem kje je Šilo, mala vasica imajo en mali pomolček. Bila sem enkrat tam na morju mislim da je bila vas Doljne hlape in sem šla ven v Šilo, spomni se pica je bila dobra. Krk je meni všeč, pa fajn je most in si tik tak tam, tud za vikend super pride.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.12.2007 21:54:26   
pikovit
Konina pa si naredila test?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.12.2007 21:55:27   
pikovit
E to Pija malo naprej od Hlape smo pa mi.Vas je Gostinjac če ti je kaj znano?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.12.2007 21:55:35   
Pija76
Pikovit če se ne bo nas več dobil se bova pa spet enkrat sami. Ja sobota je bila fajn dan, ampak kaj čmo, jaz sem bila že vsa nafrfulena, pol pa nič...pa mi tokrat res ni bilo žal, smo hotle iti na Đuli, a se spomniš tega Daniela?
A si porajtala da če sam sebi odgovoriš objava ne šteje, se pravi prideš kasneje do zvezdic.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.12.2007 21:56:48   
Pija76
Ne to mi pa ni znano, jaz sem bila v teh hlapah ko sem imela ene 12 let, tako da tolk pomnilnika niti nimam user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.12.2007 21:58:53   
pikovit
Ja bi rekla.Od tega je pa že kar nekajuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.12.2007 22:00:55   
DaisyE
No tule pa ne vem, pikovit. Al jo na nek način poskusiš malo zamaknit, al pa počakaš na konec januarja. Bom jaz res mojo G vprašala, če se da kaj naredit.

Kaj pa vem, kaj bo s srečanjem, če se pa tale mlinčka spet nič ne javi. Verjetno kje zunaj okrog skače in uživa ob pirčku, medtem, ko jo tule čakamo. Jaz sem pa drugače bolj zadržane sorte, čeprav na zunaj ne kažem. user posted image user posted image user posted image  Saj lahko pikovit potrdi, se že na prejšnje srečanje nisem hotla prijavit.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.12.2007 22:04:39   
pikovit
Dejzi bom tud jst mojo G. jutri poklicala in jo vprašala?A misliš da bi jaz tudi jemala prometrium?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.12.2007 22:06:06   
Pija76
Dejzi da si zadržane sorte ti res nebi prisodila...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!