|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 18:44:30   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Draga vampirka
Kar pišeš o dvojčkih in boleznih se mi ne zdi fer za mamice, ki nosijo dvojčke ali tiste, ki so jim vstavili user posted image user posted image .
Ali se zavedaš kakšen strah si s tem povzročila in to na takšnem forumu.Žalostno res.

Anonimna, nikakor nisem imela namena prestrašit bodočih mamic, ki trenutno nosijo user posted image user posted image (sem to na koncu posta tudi napisala). In kot sem z olajšanjem prebrala, so dekleta tudi tako razumela. Zgolj ponovila sem izrečene besed mojega zdravnika (grdi stric mi je o tem govoril pred ET), katere se more vsaka zavedat, ko gre v postopek... In če verjameš ali ne, kar nekaj deklet poznam, ki so se v čakalnici menila: " joj, kako "kul" je imeti dvojčke". In odgovor, zakaj je toliko večji % zdravstveno prizadetih dvojčkov, je preprost: ženska maternica in telo sta ustvarjena optimalno za nosečnost z enim plodom (vse večplodne nosečnosti so "anomalija").

user posted image user posted image user posted image za vse +++.

Ena je pisala, da je +, ampak krvavi. Takoj na urgenco!!! Mogoče rabiš samo večjo dozo hormona, počitek in magnesol, da ustavi krče! Srečno.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.12.2007 18:48:26   
ANA_P
Maja24user posted image user posted image user posted image user posted image
Linda25, krvavitev po punkciji je normalna, so nas na njo opozorile tudi sestre. Zato pa je potreben počitek. Tako da brez skrbi. Tudi jaz sem krvavela prve tri dni, četrti dan pa še malo rjavo, potem pa fertik. Tak da ni panike.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.12.2007 18:48:32   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Še eno vprašanje: glede na to, da danes pade stopka ob 9-h, a Pa danes sem izvedela do Karmen, da je res fino pred ET-jem kaj žganega popiti, ker se žile v materinici na hitro razširijo, Reško da dva user posted image user posted image  notri, pa se žile skrčijo in ju bolj držijo user posted image . Tako da jaz definitivno pred ET-jem par šlukcev jegra naredim user posted image .

Arneja - a ga boš ruknila že doma, al boš s flaško v čakalnici sedela?
Kar se pa tiče vloge v filmu si bom pa jaz januarja verjetno še dosti novih izkušenj pridobila, pol pa lahko začnemo s snemanjem.

Špelka 12
- no midve sva bili sotrpinki že novembra (žal z istim rezultatom) in kot zgleda bova sotrpinki tudi januarja - pa tokrat z lepšim rezultatom.

maja 24
- res lepa novička, da je vse v redu in da si slišala srček svoje male maje - a če bo fantek bo pa Maj ali Majčekuser posted image

naslednji teden - še posebej 10. je pa tolk testov, da moram že mal vaje za roke začet delat, da me ne bo od prevelikega držanja pesti kakšen "musklfibr" al pa krč zagrabu

La vita e bella

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.12.2007 19:02:00   
tassi1
MAJČIuser posted image
user posted image
vse lepo še naprej

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.12.2007 19:07:56   
maja24
Hvala vam za vse res, pa sorry ker me par dni ni blo sm mal time offa naredla ker me je vse psihiral joj tolk sm srečnauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.12.2007 19:18:18   
Anonimen
Jaz imam malo čudno vprašanje in to je sledeče-včeraj sem imelaET ,danes pa mi je ušel moj 60 kilski pes in sem ga seveda skušala zadržati na vso silo.Sedaj se pa sekiram,da nisem kaj zaj........!Kdaj se zarodki vgezdijo po ET?V koliko dneh približno?Upam,da nisem naredila večje škode glede na to,da pravijo,da ni fajn dvigovat teških stvari  oz.se borit s svojim psomuser posted image  Vsem želim ful sreče!

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
4.12.2007 19:23:12   
tita13
Joj maja, končno. Sem bila že panična, ker te ni in ni bilo. Čestitam! Jaz pa skoz govorim, da nosim fantka. Bova videli, če sva kaj ''čarovnici''. Mene danes ful boli trebuh, kot eni krči. A tebe to še kaj muči?

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.12.2007 19:27:57   
maja24
Tita da bi ti vedla kolk je mene včeri ob 6h zjutrej neki zagrabil v sp.delu trebuha da sm mislna da me bo pobral bolel me je ene 5 min.pol je blo pa dobr,tok da me je pol mal špikal  čez dan enkrat na levi pol mal na desni.Sm pa to dones Reškotu povedala pa mi je reku kaj sm delala,pa tut reku je da naj se navadim ker je to normalno.Tok da Titek ti nč ne skrbiuser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.12.2007 19:38:26   
tita13
Maja, hvala. Ti me vedno potolažiš.

Anonimna - meni je Reš rekel, da se zarodek, če je transfer 5. dan, vgnezdi ta ali najkasneje naslednji dan. Pravijo, da je treba po ET živet normalno in delat stvari, ki jih itak delamo. Probaj tako mislit, pa ne sekiraj se kaj si naredila. Zgodilo se bo tako, kot je prav.

Lep pozdrav vsem.

P.S. Ko sem vas/nas včeraj zvečer brala o vaših pivih, sem imela občutek, da berem forum anonimnih alkoholikov user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.12.2007 19:38:39   
Linda25
In odgovor, zakaj je toliko večji % zdravstveno prizadetih dvojčkov, je preprost: ženska maternica in telo sta ustvarjena optimalno za nosečnost z enim plodom (vse večplodne nosečnosti so "anomalija").

vampirka, sedaj si me pa res prestrašila. Jaz poznam kar nekaj dvojčkov in so vsi ok. Moja sodelavka je celo po naravni poti zanosila in ima dvojčici, ki sta zdravi. Druga sodelavka je rodila punčko zelo drobno, pa je imela nekaj težav. Tako, da mislim, da res nimaš prav.

Ne vem, zakaj in od kje, da imajo dvojčki večjo možnost po zdravstvenih težavah. Spomnni se, da je ena po naravni poti rodila zdrave četvorčke-

Lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.12.2007 19:41:49   
maja24
Tita kar se tiče pa spola mam pa tut jest tak filing da bo fantek,tok da tist prj k sm napisala Maja je sam tko,a veš da ne govorim pikica skos.Drgač mi je vseen kaj je sam da je zdravuser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.12.2007 19:42:44   
Linda25
Pravijo, da je treba po ET živet normalno in delat stvari, ki jih itak delamo. Probaj tako mislit, pa ne sekiraj se kaj si naredila. Zgodilo se bo tako, kot je prav.

jaz sem mislila, da 3. dan po transferju. Ne vem, zakaj.

Hvala za informacijo. Sem se že bala, ker v soboto, če bo vse tako kot mora biti, bom imela transfer. V ponedeljek pa zopet teren v službi, tako da sem prav razmišljala, ali bo teren naporen oz. prenaporen. Če se pa zarodek vgnezdi takoj ali naslednji dan pa toliko bolje, ekr je vikend in boom počivala-

Arneja, kje si slišala ali prebrala, da je potrebno pred transferjem kaj konkretnega - ne pivo spiti. Zakaj že?

Lp

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.12.2007 19:44:47   
maja24
Linda ne se za vsak post ustrašt.Taka možnost je lahko če je 1,2,3,4,...Tok da brez panike.Gre pa to men tut na živce k nekatere to pišejo in s tem druge strašijo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.12.2007 19:53:08   
Linda25
Vem maja24. Samo vseeno me skrbi. V soboto imam transfer in mogoče lahko vplivam na to, ali vstavijo user posted image  ali user posted image user posted image , če sploh kakšen bo - upam,da vsaj eden.
Vedno sem si želela user posted image user posted image  (punčko in fantka). Sedaj pa nisem povsem prepričana. Saj, če bodo rekli, da so nova pravila in, da v prvih dveh postopkih vstavljajo user posted image , itak ne bom imela besede. Če pa bom imela, kaj naj se odločiva za user posted image user posted image  ači ne?

Hvala.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.12.2007 19:55:56   
Linda25
maja24

prebrala sem, da si srečka user posted image . In da nosiš enega user posted image . Najprej iskrene čestitke. Želim ti zdravo in srečno user posted image .

Kako to, da si se odločila za user posted image  in ne user posted image user posted image ? Sta se sama odločila tako ?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.12.2007 19:56:14   
Anonimen
Zaradi tega sem pod anonimno napisala, da se takšne stvari ne pišejo na takšnem forumu.Sama nosim user posted image user posted image  in s težavo sem prišla do sem, zdaj pa berem takšne stvari.Nimam več besed, res user posted image

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
4.12.2007 19:56:54   
maja24
Ne sej bo vse OK,lej jest sm tut hotla dva pa sm od 11ih mela sam enega tok da če jih boš mela več ti jih bo pomoje vstavu 2.Tok da ni to pravilo da ti v 1.in2.postopku vstavijo dva.
Pa šenkrat ne sekiraj se pa bo boš vidla kolk bo lepo ko boš nosečkauser posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.12.2007 19:57:10   
tita13
Maja, še nakaj sem pozabila vprašat. A si ti zdaj končala preglede pri Rešu in greš k svojemu ginekologu in kdaj ali kako je s tem? Če kaj veš, mi prosim napiši. A za NS se boš zmenila kar v Dravljah?

Hvala.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.12.2007 19:57:56   
arneja
T1979, res luškan verz user posted image .

Midva pa raje nisva nič slončakala danes, da ne bo kaj narobe. Sem pa že precej zaspana, tako da počakam samo še do 9-h, da si dam stopko, potem pa grem nina-nana user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.12.2007 19:59:36   
Linda25
maja24,

hvala za odgovor. Od 11-ih si imela le eno oplojeno. Kakšna smola? So ti povedali morda, zakaj? Jaz imam 9 celic in jutri zvem, ali se je kakšna oplodila in koliko.

Upam, da bo rezultat dober.

Hvala še enkrat.
LP

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.12.2007 20:01:56   
Linda25
arneja,

midva svauser posted image , ker nama je sestra naročila, da naj v soboto šeuser posted image . Pa sem bila tudi v dvomih in sem pisala in spraševala na forumu. Ker v navodilih mi je pisalo 2 dni posta od user posted image . Njegovi rezultati so bili ok. Bomo videli jutri.

kaj je tebi Reš naročil?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.12.2007 20:04:32   
maja24
Ja Tita pr Reškotu sm na žalost končalauser posted image .Tok da sam še na nuhalno grem v sobo 2(Reško ma sobo1).Ga bom kr pogrešala.Aja G mam pa nasledn tork,upam da mi podalša bolovanje.

Linda pr men je blo tko,od 11ih mi jih je 6 propadl,5 mi jih je uplodu od tega se mi 4 niso razvil tok da sm bla kr mal razočarana ampak zej ko sm noseča z enim mi je vseeno sam da bo zrastu pa da bo zdrav(joj kr objela bi ga mojga user posted image )

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.12.2007 20:12:18   
maja24
Sayuri da nisi v Italiji ostala,jest sm jih šla prejšn tedn iskat tok da bom mogla še enkrat po dve škatle.So mel zadne tri škatle.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.12.2007 20:14:24   
arneja
Stormy, Unija že ni več user posted image . Vem, da nimam nič alkohola, mislila sem bolj zato, ker so folikli zdaj že dovolj veliki, pa da ga morda ne bi več smela piti. No, pa saj je bila zadnja flaša user posted image . In navijamo zate in za Kajsico user posted image . Sem ravno prejle gledala, koliko bo res drug teden testkov user posted image .

Pija, res kar lepo napredujem, ne user posted image ? Glede na to, kako je na začetku kazalo, je tole prava pravljica user posted image . No, da bodo še celice zrele, pa smo na konju user posted image . In super, da si lahko malo vezice uporabila, pa da boš tako hitro do svojih eskimčkov prišla user posted image .

Lotty, naj bo tvoja punkcija jutri čimbolj uspešna in čimmanj boleča user posted image . Jaz pa sem zdaj spet nekaj nihati začela ali bi Ketonal svečko ali ne - pismo, če bi vedela, da pa mene res ne bo preveč bolelo, bi bilo ok, tako pa ne vem, pa lahko, da me bo full, in mi bo potem žal, da je nisem vzela user posted image .

Abra, jaz imam tudi oranžne hlačke gor user posted image . Sem črne, ki jih imam sicer najraje, trenutno čisto skenslala user posted image . Ok, če se v četrtek še kaj zabavnega zgodi pri Reškotu, posnameva vsaj kakšen dokumentarec o njem skupaj user posted image . No, saj vsake toliko se lahko malo pošlataš, da preveriš zadevo user posted image . Dobro, da nimaš firbčnih sodelavk naokoli user posted image .

Maja, super za malo Majo user posted image . Verjamem, da so občutki nori user posted image . Če bo pa fantek, bo pa Maj, ne user posted image ?

Linda, veš, da držimo pestke, da se oplodi čimveč zarodkov user posted image .

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.12.2007 20:17:26   
arneja
Linda, Reš mi ni nič rekel, zato pa nisem vedela ali lahko ali ne. No, zdaj mi je pa moj na rekreacijo stegnil, tako, da bo moralo biti tudi brez slončkanja ok.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Nosečnice in pitje vode
пеперутка16

Koliko vode popijete na dan?

Do 1 L. (21%)

Do 2 L. (29%)

Več kot 2 L. (43%)

Ne vem. (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!