arneja
|
Stormy, Unija že ni več . Vem, da nimam nič alkohola, mislila sem bolj zato, ker so folikli zdaj že dovolj veliki, pa da ga morda ne bi več smela piti. No, pa saj je bila zadnja flaša . In navijamo zate in za Kajsico . Sem ravno prejle gledala, koliko bo res drug teden testkov . Pija, res kar lepo napredujem, ne ? Glede na to, kako je na začetku kazalo, je tole prava pravljica . No, da bodo še celice zrele, pa smo na konju . In super, da si lahko malo vezice uporabila, pa da boš tako hitro do svojih eskimčkov prišla . Lotty, naj bo tvoja punkcija jutri čimbolj uspešna in čimmanj boleča . Jaz pa sem zdaj spet nekaj nihati začela ali bi Ketonal svečko ali ne - pismo, če bi vedela, da pa mene res ne bo preveč bolelo, bi bilo ok, tako pa ne vem, pa lahko, da me bo full, in mi bo potem žal, da je nisem vzela . Abra, jaz imam tudi oranžne hlačke gor . Sem črne, ki jih imam sicer najraje, trenutno čisto skenslala . Ok, če se v četrtek še kaj zabavnega zgodi pri Reškotu, posnameva vsaj kakšen dokumentarec o njem skupaj . No, saj vsake toliko se lahko malo pošlataš, da preveriš zadevo . Dobro, da nimaš firbčnih sodelavk naokoli . Maja, super za malo Majo . Verjamem, da so občutki nori . Če bo pa fantek, bo pa Maj, ne ? Linda, veš, da držimo pestke, da se oplodi čimveč zarodkov .